Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakegysrac

51 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kontár Keresem a pónit 2010.08.11 02:36:00
Elveszett! Keressük! Írj, ha láttad! keresemaponit@gmail.comEnnyi áll a plakáton.Próbáltam rájönni, kérdeztem ismerősöket is, abban biztos volt mindenki, hogy az elmúlt 1-2napban lepték el a Blaha környékét (update: és nem csak egész Budapestet, de az ország nagyvárosait) a…..
☻/ /▌ / \ Ő itt Bob.Másold ki ezzel az üzenettel együtt, és illeszd be, hogy Bob világuralomra törhessen!..
csakegysrac 2009.04.20 21:56:56
@RUSZKIBAKA: Köszi szépen! :) Amúgy ez csak egy iwiw üzenőfalas hülyeség, de nekem nagyon tetszik! :)
csakegysrac 2009.08.27 13:11:33
@Benokovacs: király :D
Nah, gyors leszek, rövid és tömör... A kőkemény egy embernek, aki érdeklődött utánam, meg hát ugye mindenkinek, aki erre téved....:Igazából azért hanyagolom mostanában a blogot, mert túl sok olvasó tudja, hogy ki  is vagyok. Mármint úgy értem, hogy személyesen ismernek.…..
csakegysrac 2009.08.05 11:49:30
@RUSZKIBAKA: Élek. :) igazából időm sincs most nagyon blogolni, és túl kiegyensúlyozott vagyok ahhoz, hogy írjak. :D még nincs új blog, majd valamikor talán lesz.
Üdv!Elérkeztem az ötvenedik posztomhoz. Nem számoltam, csak kíváncsiságból megnéztem a profilomat, és láttam, hogy 49 van eddig. :) Lehet, hogy ha nem látom ,nem mis írok. :) Nah, röviden, hogy mi van velem: Komáromból az elbeszélgetés előtti napon szóltak, hogy most nem…..
A következő BH-ban minden van, ami egy bizarr történethez szükséges: extasy, prostitúció, ismeretlen pengehosszúságú pillangókés, igen szívós sértett, kivéreztetés, műféltékenykedés és színesfém kereskedelem. Akár egy késő esti matiné is lehetne belőle, de kár, hogy…..
Üdv!Itt vagyok, élek, virulok, stb. stb. :) Kezdem az elején: Lehet, hogy jövő héten Komáromban leszek. :) Na jó, ez nem az eleje. :) Inkább a vége, abból is a jobbik. :) Nah, 2-3 hete szólt haver, hogy lenne műszerész meló a Nokiánál. Felementünk Pestre megírni a…..
Üdv!Jaja, kicsit eltünem, mostanában nincs sok időm gép elé ülni, mindig van valami programom. Tegnap délután, és ma délelőtt elmentünk haverral Squash-olni, had fogalmazzak úgy, hogy látszik, hogy régen voltam. :) Hétvégén nővéreméknél voltunk karámot csinálni, onnan…..
csakegysrac 2009.04.30 19:30:05
@RUSZKIBAKA: Üdv! Igazából nem szántam senkinek, csak rátaláltam, és bejött. Így kell csinálni, nem? :) Eszem ágában sincs kivenni ezt a számot! :)
További jó hétvégét!
Üdv!Szombaton volt Balatonfüreden a második tuningtalálkozó. Haver mondta, hogy el kéne menni. Ugyanekkor volt Kiskunlazacházán Honda találkozó, de az a haver, aki ment, tele volt, úgyhogy nem fértem be. Szóval maradt Balatonfüred. Néztem videót a tavalyiról, hááát, elég sovány…..
csakegysrac 2009.04.20 22:01:56
@RUSZKIBAKA: köszi, remélem, te is jól vagy! Hát mit mondjak... Ha meglenne a "cerka", többet foglalkoznék vele, mint a nőmmel. :) Haver mondogatta régebben, hogy az autód nem csal meg, nem nyekereg, nem hagy el, csak amikor te akarod! :) A zsepis sztoriról annyit, hogy elég közel álltam hozzá. :P
csakegysrac 2009.04.20 22:16:07
@RUSZKIBAKA: annyira azért nem... :)
Üdv!Gyors leszek, mert nem tudom, mikor szakadok... :) A lényeg: Kilőtték a netem, május első hetében lesz megint, most a konyhában vagyok, és lopom a wifi-t :) Nem tudom, mennyire leszek addig, mert igazság szerintem nem akarom minden nap cipelni a laptopot a konyhába.…..
Üdv mindenkinek! Először is mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok! Igazság szerint nem vagyok oda ezért az ünnepért, inkább a gyerekeknek szól, meg lehet, hogy azért sem, mert tavaly megtudtam, hogy nem is létezik a nyuszi. :PTegnap megint lóközelben voltam. Azt…..
csakegysrac 2009.04.14 15:24:49
@RUSZKIBAKA: Ha ez megnyugtat, én is 86 kiló vagyok, amikor Egerszegre mentem, még 91 voltam... :)
Üdv mindenkinek! :)Bocs a hanyagolásért, de kb aludni járok haza amióta jó idő van. :) Hátőő mit is írjak? :) Mindig van program, haverok, buli, fanta az nincs, de sörözni szoktunk. :) Nem is tudom, mit tudnék írni. De, megvan. Ti se kockuljatok, nyomás ki, és…..
csakegysrac 2009.04.10 21:21:00
@RUSZKIBAKA: Heló! Köszi szépen, nagyon rendes vagy. :) Neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok, és érj el te is mindent az életedben! Megpróbálok gép elé ülni gyakrabban, de most is hazaértem, eszek, és megyek városba, mert várnak haverék. :) Jó légy!
Üdv!A mai napom is úgy telt, mint a többi: sehogy. :) Hihetetlen jó idő volt, és péntekre is 17 fokot mondanak már. Jajj de imádom ezt az időt! Teljesen feltölt energiával, megbolondít. Mivel semmi nem jut eszembe, és nagy filmőrült vagyok, egy két érdekesség, hogy milyen…..
Üdv!Ahogy ígértem, írok. Nem, nem történt semmi említésre méltó, csak ugye ha már átlagos napokról van szó... ;) Itt vagyok faternál, éppen rotyog a kakaspörkölt, jó kis kapros-túrós galuska lesz mellé. Már ahogy leírom, összefut a nyál a számban. :) Igazából nem…..
Keményen egy ember érdeklődött, hogy mi van velem. Ezúton szeretném megköszönni neki. Azért tüntem el, mert túlságosan kiegyensúlyozott az életem, és nincs semmi extra. Élem a kis életemet, nem azt mondom, hogy maga a tökély, de panaszkodni sincs okom. Szóval ennyi. Ha lesz…..
Több, mint egy hete írtam utoljára. Az elmúlt hónapokban elég sokszor megkaptam, hogy írhatnék gyakrabban. Erre azt szoktam mondani, hogy "elfoglalt ember vagyok", meg hogy "ez a blog olxan, mint egy filmsorozat, hogy egy hetet kell várni az új részre, addig csak izguljon…..
csakegysrac 2009.02.24 13:25:34
@RUSZKIBAKA: Üdv! Köszi az észrevételt, javítottam. :) Igen, azt mondja vár, de nem a barátnőm MÉG. ;) Mexikó már teljesen kilőve, mert majdnem annyit kapnék, mint itthon. További szép napot!
csakegysrac 2009.02.26 19:26:10
@RUSZKIBAKA: Dehogy haragszok :) Ha lesz ihletem, ígérem, írok. :) Addig is jó légy!
 Sokáig úgy voltam vele, hogy névtelenűl csinálom a blogot. Ami persze elég elvetélt ötlet volt már akkor, amikor elkezdtem, mert nagyrészt a szemléyes ismerőseim látogatják az oldalt, másrészt, aki ismer, de nem tudja, hogy én vagyok a szerző, előbb-utóbb úgy is rájön,…..
csakegysrac 2009.02.24 23:01:48
@RUSZKIBAKA: Igazság szerint elfelejtettem publikálni, és egy jó hét múlva tűnt fel. :) Nem haragszok, hogy leírtad, de azért vitába szállnék... :)
csakegysrac 2009.02.25 11:17:22
@RUSZKIBAKA: Köszi szépen, ezt bóknak veszem. :) Nem veszem egyáltalán zokon, mindig is értékeltem az őszinteséget. De mindettől függetlenül még mindig nem érzem, hogy olyan jó lennék. :) Azért köszi
Itthon vagyok. De valahogy mégsem érzem úgy, hogy Itthon. Még csak tegnap este értem haza, de már tiszta depresszív vagyok, minden bajom van. Volt lakótársam, aki debreceni, lejöt Pécsre, itt aludt nálunk, meg ma este is, holnap délelött cuccol, talált albérletet. A maradék…..
csakegysrac 2009.02.14 17:21:56
@RUSZKIBAKA: Köszi szépen a biztatást, rendes vagy. Ez a része már nem rajtam múlik szerintem. A költözésekről annyit, hogy elég sokat költöztem életem során, már hozzászoktam. Itt nem a helyváltoztatásról szól a dolog... :(
Iszonyatosan elkezdtek pörögni az események a héten. Ami ma fekete, az holnap fehér, minden órában változnak a dolgok. Hogy mennyire? Annyira, hogy csütörtökön megyek vissza teljes felszereléssel az én "kis falumba", Pécsre. Rohadtul nincs kedvem, de ez van. Azt mondta a…..
A mai nap rohadtul elkezdtek pörögni az események. Azt se tudom, hol kezdjem. Mondjuk az elején. :) Délután beálított a főnök, és bejelentette, hogy mindhárom lakótársamat kirúgták a cégtől. Mármint nem ő, ő a vállalkozónk, és amelyik cégnek a munkát végezzük, az van…..
Éreztétek már úgy, hogy teljesen hasztalanok vagytok? Hát én most úgy érzem. Én vagyok a cipő, amit a lábnélküli nyúl kapott. Azt hiszem, most érzem igazán, mit is jelent az írónia, főleg, hogy még mosolygok is rajta. Amúgy a legjobban sokszor saját nyomoromon tudok…..
csakegysrac 2009.02.09 00:24:41
@RUSZKIBAKA: Köszönöm Barátom, a próféta szóljon belőled ;) Van 1-2 fejlemény, de most már lusta vagyok, a holnapi bejegyzésben benne lesz. Nyugodalmas jó éjszakát!
My Dying Bide - RoadsMost ilyen a hangulatom. ..
Üdv!Raktam be fordítót, hogy az  oldalt más nyelveken is meg lehessen nézni, valamint egy látogatás számlálót, országokra lebontva. :) Ezek a jobb oldalon találhatóak meg. Lesz még újdonság, és változtatás is. További jó olvasást..
Barack Obama megtarthatta Blackbarryjét, bár a titkosszolgálatnak eleinte nem tetszett az ötlet. Az amerikai elnöknek azonban annyira hiányzott mobilja, hogy visszakönyörögte azt. Ráadásul a CNN szerint egy új, a forgalomban nem kapható Blackberryt kapott, mellyel egy gombnyomással…..
Úgy néz ki jövőhéten mehetek vissza melózni. Végre. Meg kell tolnom, túlórázni kell ezerrel, mert 150-et félre akarok tenni havonta. És félre kell, különben nem lesz semmi a "del sol project"-ből. Olyan pedig nem létezik, hogy ne legyen meg. Nagyon rámentem a témára,…..
Szépjóreggelt mindenkinek!Újra itt vagyok, "frissen és üdén". Fél négykor nagynehezen elaludtam, elötte megnéztem egy filmet. Fél hétkor arra ébredtem, hogy egyik lakótársam, aki éjszakás volt, mondja, hogy megfagyott a hó, és délig esni fog, és rohadtul csúszik…..
csakegysrac 2009.01.29 10:49:58
@RUSZKIBAKA: Drifteltünk egyet jó szokás szerint. :) Tudod, kézifékes 180 fok, meg kanyarban gázfröccs, autó segg kidob, stb. :) Otthon [Pécsen] sincs semmi, eső volt, ne mis akarják elhinni, hogy itt szakad a hó. A képek még nem 100, hogy elkészülnek, meglátom, hogy mennyire végzek időben