Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziszikee

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van még férfi a földön, aki azt hiszi, valaha szerencséje volt a nőkkel? Nehéz eldönteni, hogy egy kezdő írópalánta gyúrja át az emlékeit kedvére, vagy valaki tényleg az Equadorra ugrált? Mennyi kérdés van ma.Mit tehetünk, ha elkezd leereszkedni a rózsaszín köd? Hogyan…..
 Most direktben üzennék a levélírónak: LAPÁT! Megértetted? Csávót elfelejteni, telefonból kitörölni, iwiwről leszedni az ismerősök közül, msn-en szintén, email kontaktlistájából is. Elárulom, miért halsz ebbe bele: mert azt a férfit üldözöd szerelmeddel, akit…..
Hobbizenészek hobbiköltőkkel járnak, az életnek ez a rendje, amikor a busz után integetnek, akkor is mindig esik az eső, csak az olasz bőrpapucsot nem értem. A héten a szép őszi képeket NAK blogjából lopom Kedves Szakítósok! Gimibe kerülve az évfolyamról elsőként nekem…..
sziszikee 2008.11.10 18:23:30
Összeesküvést leplezünk le: Feldmár András, Gyurcsók István vagy Csernus Imre ad ki ilyen szakítósablonokat, ahova csak a neveket kell beírni?(A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk)Sziasztok! Már régóta terveztem, hogy megosztom veletek eme gyöngyszemet. Most vettema…..
Ahogy mondani szoktam: a vasárnap az értelmetlen posztoké.   Sziasztok! Nemrégiben került ide a poszt,  "Komoly nyálcsere történt" címmel. Az ott szereplő J még egy történetét megosztanám. Hogy ne kelljen újra megismerni a szereplőket, folytatnám a hasonló J…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
A sátor az szent hely, miért? Ezért.Nyár, tábor, szerelem - legalábbis tini -, buli. És bár velem "szakítottak" mégis nagyon tetszett már akkor is, és most is. Véletlen rossz névvel illettem a srácot szex után. Majd közölte:- Holnaptól talán kipróbálhatnád a saját…..
Mivel elég jó kedvünk van így hétfőn, ezért nem sírunk a hétvégi dolgokon, hanem segítünk, ahogy minden jó úttörő tenné. Szingli pasit keresünk szingli lány mellé. Jelentkezni lehet emailben vagy kommentben. Szevasztok, itt az új hét! Kedves Szakítós! Én is beálltam már…..
Fél füllel nézni, ez már eleve szakítóok, mert kinek van kedve egy aliennel járni? De tényleg van az a típus, akit nem lehet elszakítani a kedvenc sorozata elől. Minden Hogy volt-rajongó fogja be a fülét, ööö, a szemét. Jelzem, emiatt kellett felvenni a tv címkét. Innen loptuk…..
Oszvald, Maca, és eMm a szereplői ennek a szomorú szerelmi háromszögnek, amiben van ráadásként egy nem vérszerinti gyerek, két ház, új munkahely, és egy közösen felvett hitel. Kedves Szakítós!     Nem akarom azzal kezdeni, hogy milyen régóta figyelem a…..
Ez egy meglepően zavarba ejtő történet, mivel vannak az örökké elégedetlen nők. Őket nehéz rávezetni az élet szeretetére, hogy örüljenek az apróságoknak is. Az meg végtelenül szomorú, mennyire rakaszkodnak ehhez az elképzelt kispolgári szarsághoz, ezért azt hiszik a…..
Hogy most akkor mi van...? 2008.08.10 18:49:00
Sziasztok!Az én sztorim nagyjából ott kezdődik, h megismerkedtem valakivel, akit nagyon is szimpatikusnak találtam. Ezzel nem is lenne baj, sőt azzal sem, hogy én is tetszettem neki. (nevezzük őt most Gábornak!)Bár a megismerkedésünk éjszakáján majdnem sikerült kikötnünk az…..