Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daisy1

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei év nem a megszokott mederben telik és várhatóan a karácsony is más lesz. Hiszen sokkal több időt töltünk itthon és emiatt érdemes otthonunkkal is többet foglalkozni. Az Ikea szerint is az adventi időszak jó lehetőséget nyújt arra, hogy otthonunkat ismét a nyugalom szigetévé…..
Daisy1 2020.11.10 11:24:40
Szia! Mostanában nagyon ráfüggtem a blogodra (az elmúlt kb 2 hónapban az elejétől végig olvastam az egészet). Nagyon érdekes látni, Neked is hogyan változik az ízlésed, a stílusod (ezzel együtt az én személetemet /stílusomat is változtatta bizonyos mértékig). Nem vagyok egy DIY emberke, de nálad nagyon szuper , egyszerű de mégis látványos tippeket lehet olvasni (főként egyszerűen elkészíthető dekorációk terén, ami így karácsony előtt pont aktuális.) Panelban lakunk, egyelőre bérlünk, de jövőre mi is sajátotthonprojektbe fogunk, na és alapvetően is érdekel a lakber téma. A kis bérelt lakásunk csinosításához nagyon sok jó tippet olvastam már (itt is, illetve a többi nagyobb blognál, pl Kicsiház- ti ketten viszitek a prímet ).
Pár évvel ezelőtti bejegyzésedben említetted, hogy elkezdtetek műfenyőt használni karácsonykor. (A linket loptam is abból a bejegyzésből, megvan az oldal, ahonnan rendelted.) Mi is panelban lakunk (most még) és bár szívszerelmem az élő karácsonyfa, kezdem feladni a küzdelmet a meleg-potyogó fa; "nemtudomkoszéskáosznélkülkidobnivégigkellcincálnialakáson" jelenséggel a harcot, így nagyon gondolkodom egy élethű műfenyőn. Nektek azóta is az van? (Illetve , ha igen,akkor még a néhány évvel ezelőtt vásárolt darab?) Tartósságára lennék kíváncsi és arra, nem deformálódott-e el a tárolás során.
(Mondjuk, az IKEÁBAN is nagyon szép műfenyőket lehet kapni,elég jó áron, még az is lehet, hogy onnan veszem majd. )

Ps: a kis Hédi elképesztően megnőtt, mivel a blogot 2 hónap alatt görgettem végig, láttam a képeket a kezdetektől fogva, hihetetlen édes baba volt, most meg milyen kész nagylány. :)
Daisy1 2020.11.13 17:34:40
@Diamia8: Köszönöm szépen a választ, a karácsonyfa minőségével kapcsolatban megnyugodtam. :)
Idén először teszek én is pirosat a karácsonyfánkra, az elmúlt években arany-kék-ezüst volt a színvilág, hihetetlenül elegánsan hatott ez a három szín együtt, viszont idén valahogy (fogalmam sincs, hogyan) jött egy sugallat, hogy szeretném kicsit bohémabbra venni a figurát, így félreteszem a kék-arany díszeket, helyette piros-fehér-ezüst lesz a főszerepben. (Azért néhány darab halványkéket is elszórok amolyan "éppen csak" módon, hogy kicsit megbontsa a piros-fehér uralmát.)
Kellemes készülődést Nektek (és nem, szerintem nem hülyeség már most elkezdeni dekorálni, október végén tettem ki az első izzósorokat, folyamatosan bővítem a repertoárt -van mivel, az évek során összegyűjtöttem rengeteg dekort :)