Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MSziliJ960202

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szerencsés, ha egyetlen vidéki háziorvos akarja eldönteni, hogy bezárjuk az országban az összes óvodát és iskolát. Nem szerencsés, ha megkérdőjelezhető kijelentéseket kérdőjel nélkül adunk közre. ..
MSziliJ960202 2020.11.07 15:50:41
@RealDogg69: Akkor nézzük meg, hogy Gyurcsány elvtárs és seggnyaloncai miből gazdagodtak meg! Nézzük meg, hogy Dobrev-Apró-klán miből és főleg kikből gazdagodott meg! Akkor még nem beszéltünk arról, hogy egy olyan villából jár pampogni a parlamentbe, amit egy zsidó honfitársunktól lopott el a kommunista államhatalom, majd a Nagy Imre sikeres levezényléséért Apró Antal tulajdona lett, amit a lánya, majd az unokájáék (Klára asszony és Ferenc testvér) megkapott. Csak a villa több száz milliót ér.
MSziliJ960202 2020.11.07 17:07:16
@RealDogg69:
Ezt írtad:
"Ráadásul egy olyan dagadékra aki milliárdokat lopott el tőlünk és még mindig remeg a segge a hatalomért ezért nem gond neki feláldozni a fél országot sem! Utolsó senkiházi féreg."

Erre válaszoltam:
"Akkor nézzük meg, hogy Gyurcsány elvtárs és seggnyaloncai miből gazdagodtak meg! Nézzük meg, hogy Dobrev-Apró-klán miből és főleg kikből gazdagodott meg! Akkor még nem beszéltünk arról, hogy egy olyan villából jár pampogni a parlamentbe, amit egy zsidó honfitársunktól lopott el a kommunista államhatalom, majd a Nagy Imre sikeres levezényléséért Apró Antal tulajdona lett, amit a lánya, majd az unokájáék (Klára asszony és Ferenc testvér) megkapott. Csak a villa több száz milliót ér."

Na, de akkor menjünk végig:
A vírus létezik ez tény! De vajon végig gondolta bárki azt, hogy középtávon mit jelentene az iskolabezárás?! Szerintem nem! Az általános iskolák leállítása már rövidtávon azt jelentene, hogy a szülők ezen rétegének egy jó része otthon maradna. Ezzel nehezítve több más szakma munkavégzését is. A középiskolásokat talán könnyebb lenne beszorítani, de minél hosszabb időről lenne szó, annál nehezebben tűrnék, ahogy igaz ez a nyugdíjasokra is. (Az általános iskolások részét sajnos közvetve tapasztaltam is)
MSziliJ960202 2020.11.07 18:09:50
@RealDogg69: Csak a saját cégemet tudom, amely informatikai cég ugyan, de nagyjából 60%-os külföldi megrendeléssel rendelkezik, mi pl. úgy tudtunk talpon maradni, hogy a cégvezetés részt vett az állam által biztosított költségtérítési programba. És csak ennél a cégnél ez 70 munkahely megvédését jelentette. A környezetemben 4 vagy 5 kisebb -kizárólag belföldi kapcsolatokkal rendelkező- cég is hasonlóképpen tudott talpon maradni és ezzel nagyjából 100-120 ember munkája megmaradt. Szóval az egy szemen szedett hazugság, hogy az Orbán-kormány nem támogatta a munkahelyek megmentését.

Szóval ennyit erről! Arról érdekes módon a balliberális média nem számolt be, hogy a magyar vállalkozások közül egyedüliként Mészárosék 1 milliárd forinttal támogatták a járványkezelést. Arról sem számolt túlzottan be a balliberális média, hogy Tiborczék már tavaly is és idén is több lélegeztetőgép-beszerzését támogatták.

A balliberális új gazdagok (pl. Gyurcsányék) vajon magánvagyonukból (ja boccs, az állampolgároktól összelopkodott vagyonból) mennyit adtak önként? Ja, hogy semennyit! Úgyhogy jó lenne, hogyha a hazudozás végre abba maradna ezzel a "nem adott a kormány semmit" kapcsolatban.