Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vilko84

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hatalmas óceánjáró hajókon dolgozók élete nem könnyű, és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk: hónapokig összezárva élni másokkal, sokszor szabadnap nélkül, vagy egy-egy pihenőnappal, napi 10-12 órás (vagy még több) munkaidővel. Éppenséggel nem csoda, hogy ilyen…..
Vilko84 2017.02.09 23:40:15
@Pink Petsch: itt mindenki kiveszi a részét a szopobol! Mi barosok pl a kerekesszékes szolgálatot visszük mint sidejob, vagy gangwayen navigaljuk a sok birkát h merre menjenek stb... Természetesen ez szociális munka pénz nem jár erte, na jo a kerekesszékes meloert jattolnak szepen...;))
Mindkét hajó típusnak megvan a diszkrét bá(a)ja azt hiszem!
Vilko84 2017.02.09 23:59:30
@Pink Petsch: az a legjobb , amikor ennek a röpke 180e tonnás dognek 35 fokos kilengése van....;)) leányálom !!!
Vilko84 2017.02.10 02:37:18
@Pink Petsch: előfordulnak balesetek, de mondom direkt elkerüljük a nagyon durvakat!
Azt hiszem az Allure volt az amelyiket az elso útján belevitt a kapitány olyan viharba h okadott az egesz hajó...... Közel voltak h el kelljen hagyni , az meg majdnem egyenlő a halállal....;( azt tanítják h a hajó a legbiztonságosabb hely a vízen, ami igy is van!!!!
Ukrajnában az egész egy EU melletti tüntetéssel kezdődött, de végül forradalom és szabadságharc lett belőle. Na nem olyan "fülkeforradalom" és nem olyan "szabadságharc", mint Magyarországon, hanem olyan igazi fajta, amikor az emberek tényleg megharcoltak azzal a rendszerrel, mely…..
Vilko84 2014.02.21 20:07:24
@J.László:
Látom lelki szemeim előtt! :) Nagyon nagy! Ott lenne mindenki! Hellertől kezdve Zusin át(akit bebörtönzött a diktatúúúúúra)fletóig mindenki! Még szerintem a Beni (a kóóón) is benézne! Óriási ott a pont!
Vilko84 2014.02.21 21:12:34
@Hidvégi Mihály:
Köszönöm az értelmes és színvonalas választ!
Ez most szarul fog hangzani, de szerintem az egyébként legalább (és ezen van a hangsúly) részben valóság alapon nyugvó tények jobb színben való feltüntetése "bocsánatosabb" bűn, minthogy a saját hazádra egy idegen ország titkosszolgálatát rászabadítod azzal a céllal, hogy fedje fel a hálózaton belül működő ellenzéket, és még ki tudja mit csináljon!
Ez megbocsájthatatlan! Ez a legsötétebb pártállami időket idézi!

Statisztika! Én is és te is tudsz 25 olyan grafikont vagy beszámolót mutatni ami egyikünk vagy másikunk igazát támasztja alá! Ugye mindig az aktuális nagykutyának kell megfelelni ami ebben az esetben az EU! Náluk a szégyenpad az ha deficit eljárás van! Amióta beleléptünk ebbe a szarba, azóta ott voltunk! Nekik egyébként nem igazán hiszek, valahogy nem találják el mostanában(az elmúlt 3 évben ) a számokat, és valahogy elhiszem ennek a kormánynak, hogy legalább azokat nem hamisítja, ellentétben tudod kivel!

Én se örülök neki , hogy van akinek rosszabbul megy, de szerintem ezt nem a munkavállalók ellen erőlteti a kormány, hanem többek között azért, hogy így próbálja ösztönözni a munkáltatókat a tényleges bérek bejelentésére! Ha Mo.-on ma mindenki annyi pénzből élne, mint amennyire be van jelentve, akkor valóban megállják a helyüket az általad említett statisztikát, de szerintem ez nem igaz!Sőt!Rafinált a magyar...

" hogy kijelöli a sajátjai közül a burzsoákat, nem pedig természetes módon választódnak ki a nemzeti nagyvállalkozók. Ez végtelen káros az országra, amikor nem verseny, hanem egy személy dönti el, hogy ki lesz a nagyvállalkozó."

Ez így szép és jó lenne, de ez utópia! Teljesen mind1, hogy Belgium, vagy Brazília, vagy Magyarország, vagy stb... A világ az úgy működik, ha hogy kormányok jönnek akkor új cégek is jönnek, ha kormányok mennek akkor a cégek is részben (vannak túlélők) mennek, és megint jönnek az új kormányok az új cégekkel, és ez így megy szépen...... Sajnos
Nem Orbán Viktor és Fidesz találta föl a pénzszerzés eme lehetőségét!
A kérdés az ahogy írtam korábban is, hogy mennyit, miből, kitől és hogyan. Mert Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy OV nem kapott milliárdokat Paks kapcsán senkitől, és arra is pénzt mernék tenni, hogy nem adta el a hazát a ruszkiknak! Az pedig, hogy a kivitelezés során hazai érdekeltségű cégek előnyben részesülnek kifejezetten szívderítő számomra! Még ha egy részét zsebre is teszi, legalább a nagyobbik része után adózik, munkát ad stb... és végeredményben itt marad az országban, nem pedig a csigazabálókhoz, vagy Dávidékhoz vándorol!

Mára ennyi!

Üdv!
Vilko84 2014.02.21 21:15:49
@Selmeczi Gabriella megdöbbent: Szép volt köszi!