Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack Reacher

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szokásunk ilyen hírekkel foglalkozni, hiszen ez a c:c, nem a Bors, de most az egyszer kivételt teszünk, hiszen a The Big Bang Theory.ról van szó, pontosabban a főszeplő Sheldont alakító Jim Parsonsról. Szóval az van, hogy a friss Emmy-díjas Parsons a szobrot átvéve rohant…..
Jack Reacher 2010.09.10 15:45:11
Nem az a baj, hogy a Fidesz saját embereit nevezi ki. Hanem, hogy sokszor nem megfelelő a jelöltek felkészültsége, szakmai háttere. (Fotó: MTI) Úgy látszik, a közvélemény kezdi megszokni a Fidesz káderpolitikáját, jelölési gyakorlatát, vagyis azt, hogy a pártpolitikai…..
A CNN Larry King Live című talkshowját vezető nadrágtartós fickó 25 éven át ült a hírcsatorna legnézettebb műsorának kormányrúdjánál, készített mintegy 50 000 interjút, szinte nem volt olyan híres ember Sinatrától LeBron James-ig, aki ne ült volna be hozzá. A…..
Jack Reacher 2010.07.01 19:34:20
@sixx: :)))
A sorozat fogyóeszköz a tévében, olyan, mint a szövetségi kapitány a magyar válogatott mellett: ha nem hozza a számokat, kíméletlenül elkaszálják. Nem azt a fejest, aki a tévénél zöld utat adott a projektnek és aki berendelte a sorozatot, majd kis cédulákon elküldött…..