Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vakmadár

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
Vakmadár 2020.12.27 16:18:16
@netukki: Ugyan onnan - a "járvány alatt a magyarok kifosztás zavartalanul folyik" jeligére:

magyarnarancs.hu/narancsblog/orban-viktor-karacsonyra-elajandekozta-a-nemzeti-muzeum-egyik-legbecsesebb-kincset-234660
Vakmadár 2020.12.27 16:19:31
@Vakmadár: erratum: Ugyan onnan = ugyanonnan :p
Vakmadár 2021.01.26 14:00:44
@beavereater: Közben ne feledkezzünk meg - többek között - az ÁNTSZ szétvérésében játszott szerepéről sem, amikor az éredmeit soroljuk. Ott a helye a törpecsutf.sz és a bolsevik-náci vice-házmester - ez utóbbit a csúti, a parlament valaha létezett tekintélyének a földbe tiprására tette fel a pulpitusra - mellett a dobogó legfelső fokán.
          1925. április 25.-én Róma alapításának évfordulóján adták ki a Fasiszta Értelmiség Kiáltványát.  Olyan olasz értelmiségiek írták alá a Manifesto-t, mint Luigi Pirandello, Gabriele d'Annunzio,  Ungaretti, Malaparte vagy Marinetti. Nem Jókai Anna, Kovács Ákos vagy Fekete György.         A…..
Vakmadár 2021.01.13 12:35:26
@kemény keleti kommentelő:

Ez még két dologhoz adalék.

1. Semmi esély a KESMA-ba tömörült der stürmer klónok, julius streicher epigonjai által összehordott hazugságok ellen az igazság hangoztatásával sikeresen harcolni, ugyanis ezeket a göbbels doktor nyomán járó propagandistákat, egy másodpercig nem érdekli sem az igazság, sem annak hangoztatása;

2. Divatos önfelmentési toposz, hogy "Gyurcsány miatt nem tud egy és csodás baloldali/ellenzéki párt megalakulni és szárnyalni, mert csak és kizárólag Gyurcsány az akadálya annak, hogy nem szavaznak tömegek az ellenzékre" - ezzel szemben, ha Gyurcsány 2006-ban elvonul a Himalájába buddhista szerzetesnek és a napi összekoldult javakból él meg, az előbb említett csutiánus propagandisták simán a "szemkilövető a háttérből irányít" dumával okádnák a szájukból ömlő trágylét bárkire, akit a legkisebb mértékben is veszélyesnek látnának a törpecsutf.szra.
          Tamás Gáspár Miklós a 444.hu-ban közölt cikket Kurta szó a szólásszabadságról címmel. Tézise szerint a rendőrség helytelenül járt el, amikor előállította dr Gődény Györgyöt, akit általában és joggal koronaszkeptikusnak szoktak nevezni.        Nem vagyok jogász, ezért csak nagy vonalakban…..
Vakmadár 2020.12.23 11:43:38
@Bayaz: Jó, menjünk tovább az általad preferált úton és ma tiltsuk be az összes jövőben megjelenő könyvet, meret, hátha valamikor, vakakik, valamire használni fogják, ami nem teszik az épp felkent lótolvajoknak (ha nem tűnt volan fel, holmi csutiánus polgármesterek most tiltanak be, légbőlkapott hazugságok alapján most megjelent könyvet, az esküszegő könyvdarálóról nem is beszélve).

Értem én a gondolatbűn és lehetséges nemierőszakolkók előzetes, gyermekkorban történő kasztrálásának elvét - csak erősen hazugnak és embertelennek tartom.
Vakmadár 2020.12.23 11:45:55
@Vakmadár: erratum meret=mert
Vakmadár 2020.12.26 10:08:39
@Bayaz: A jövőheit lottószámokat légyszíves.

És valami forrást arra az elnöki kijelentésre - mert erősen alternatív jobbos íze van.
       E sorok írója a vakszerencsének köszönheti, hogy most nem egy géppuskafészkekkel diszkréten díszített ingatlanban lakik a parókás feleségével és kilenc gyerekével közel Nabluszhoz, mely kilenc gyereket már rég megtanította volna arra, hogy Júdeát és Szamáriát  .sten (ilyeneket is mondana,…..
Vakmadár 2020.12.23 12:24:29
@közösperonos átszállás: "lebuktál"

és könnyebb vagyok mit egy kacsa :)
Vakmadár 2020.12.23 16:50:56
@ámbátor: Amikor az axiomikus félműveletlenség páratlan szorgalommal párosulva alkot nemzőközösséget a magyarérzelmű röneszánsznacionalizmus talajrögén.

;)
Vakmadár 2020.12.23 17:00:10
@cvsvrs: "a finnugrizmus egy nyilvánvaló áltudomány"

Mivel a tudomány a nyelvészet és sosem a "finnugrizmus" volt, inentől kezdve tök felelsleges a további hablatyolásaidat komolyan venni, mert annyi az igazságtatlamuk mint ennek a marhaságnak.
       A huszadik század első két évtizedében egy magyar hírlapírónak nem volt diplomája, kevesebben érettségiztek, mint ahányan ma master degreet szereznek. A köz ügyeiről való beszéd kávéházakban folyt és még létezett a közbeszéddel kapcsolatos decorum, megadták, egyáltalán meg tudták adni a…..
Vakmadár 2020.12.14 21:28:49
@Grrr: Yepp - vajon van-e, kell-e, hogy legyen, milyen sikerű lenne ennek Britt változata? :P :)
Vakmadár 2020.12.15 12:46:19
@velőtanya: Simán beléjük fér - nem tudnak mást adni, mint ami lényegük. Örkény nyomán - hazudnak éjjel, hazudnak nappal, hazudnak minden hullámhosszon.
Vakmadár 2020.12.16 08:06:13
@Késes Szent Alia: Persze, hisz a J&J egy gyógyszer- és vegyipari gyártó, annak minden hátrányával és szemétségével együtt. De akkor sem a direktpolitika és a politikusok lopásai ami az eszedbe jut róla, ha a termékeit látod. Meg amit Grrr is írt, nálunk sikere van egy oldalnak/appnak ami a törpecsutf.sz érdekeltségeit tartalmazza és támogat abban, hogy - amennyire ez lehetséges - elkerüld azokat. Normálisabb helyen ilyenre nem lehet szükség.

A mindennapokba való csutiánus benyomulás és annak zsigeri hatása.
Külön személyes utálatfokozó, hogy:
1.) Leszoktattak a kedvenc magyar vörösboraimról (cserébe felfedeztem kimondottan jó ár/élvezet arányú ausztrál- és argentin vörösborokat;
2.) Szavaznom "kellet" a Debreczeni Józsefre.
     2018. november hetedikén fogadták el az Európai Néppárt  nyilatkozatát, amit a FIDESZ is megszavazott.  Úgy tűnt, hogy elég pontosan értik a jogállamiság fogalmát, ugyanis a nyilatkozatban KILENCSZER írták le a rule of law kifejezést.  1.   After the Second World War, Christian Democrats were…..
Vakmadár 2020.12.06 13:47:16
@kemény keleti kommentelő: "mikor jelenik meg, hogy megírja nekünk a Háború és békét, az sem mindegy"

Ráadásul az így előadott Háború és békében a franciák gyújtották fel Moszkvát a volokalamszki országúton, Gerhard von Malberg parancsára, visszavonulás közben.
       „Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele” (Orbán Viktor , miután Szájer, nyilván önként és dalolva, kilépett a FIDESZ-ből. )        Szájer József lockdown idején vett részt egy meleg szexpartin és volt nála esetleg egy szem…..
       David Manzheley, a brüsszeli meleg szexpartik szervezője elmondta, hogy kilenc fideszes politikus járt a bulijain. Grrr kolléga javaslatára megnéztem Manzheley-t az academia.edu-n.      Dawid Manzheley néven Tel-Avivban (hello Bencsik, hello Bayer) Ph.D hallgató (lehet, hogy csak volt?). …..
Vakmadár 2020.12.03 14:05:30
@rinaldo-rinaldini: Végül kiderül róla, hogy ő az igazi Trebitsch, a borneói Fahéj-tanya intézője. :)
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
Vakmadár 2020.12.02 19:59:16
@eszti.....: Vigyázó szemetek id. Rajk Lászlóra vessétek!
        Írtam korábban a Johns Hopkins Egyetem kutatóintézetének előrejelzéséről. Azóta félelmetesebbé váltak a jóslataik Magyarországgal kapcsolatban. Ma aztán címlapon hozták le a lapok, hogy napi 220 halálesettel számolnak (ez így nem teljesen igaz, de mindenképpen 100 feletti értékkel).       …..
Vakmadár 2020.11.29 09:55:00
@kemény keleti kommentelő:

Én ezt úgy értettem, hogy nem a "Mama" elérhetetlen telefonon - ha egyébként képes a mobiltelefon használatára - hanem az intézmény, amitől pontos infót lehet kapni a helyzetről.
        Az utolsó két napon a megbízható (B+ vagy jobb) kutatók mérései.        Pennsylvania:    Hét mérés. A legerősebbnek az 1862 likely voter (LV)-s tegnapi Siena College/New York Times Upshot (A+)   ahol Biden 6 százalékkal vezet. Ma a Monmouth University (A+) két modellt nézett meg 502 LV-n,…..
Vakmadár 2020.11.03 17:12:11
@josef_1:

Azt tudod, hogy nem csak nevetséges, hanem szánalmas is vagy?
       A fideszes narratíva szerint egyetemi autonómia nem létezik, mert a Carl Schmitt kifestő szerint csak ellenségek és barátok vannak (ezt azért Carl Schmitt sem gondolta így, de Orbánék nem olvasták Hitler koronajogászát, ők csak olyan szolgákkal veszik magukat körül, akik már valóban láttak -…..
Vakmadár 2020.11.01 10:05:19
@ikaruss:
Valóban felejthetetlenek a zongorahajigálások. :)
Vakmadár 2020.11.01 10:06:59
@Bolygó Hollandi:

A "Médiafordulat balra indexel" topic linkje még a mai napig megvan :P :) :(

De abba is hagyom az offolást.