Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnRambo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Asszem blog Twittert a tantervbe! 2009.04.12 12:45:46
Haladni kell a korral, és erre jó példa lehet az az angol kezdeményezés, amely már általános iskolában a legmodernebb és legaktuálisabb webes ismereteket tanítaná a gyerekeknek, mint például a Twitter vagy a Wikipedia használata.A legszimpatikusabb az egészben az, hogy…..
Az Alba Volán SC javasolja Székesfehérvár önkormányzatának, hogy a városi jégcsarnokot ifjabb Ocskay Gáborról nevezzék el, jelentette be az MTI tudósítása szerint a klub társelnöke azon a sajtótájékoztatón, amelyen részt vett id. Ocskay Gábor is.A 34 éves korában, szerdára…..
Asszem blog Reformbalek 2009.03.07 14:32:00
Szarban az ország, ezt mindenki tudja. A baj az, hogy nem elég nagy a baj. 2010-ig Gyurcsány simán kihúzhatja, utána kormányváltás, kijózanodás, satöbbi, minimum még két év, tehát optimista becslés szerint 2012-13 környékén indulhat meg a valódi változás, aminek a gyümölcse…..
Ahogy ígértük, nem kizárólag Óbudát és a III. kerületet fogjuk feltérképezni, hanem -ha arra találjuk érdemesnek- Buda és Pest jellegzetes helyszíneiről is mindenképpen említést fogunk tenni. Ebben az esetben (Bem József tér, Frankel Leó utca) talán nem is lövünk annyira…..
A CIB Banknál 5000 forintomba kerül(ne) egy számlainformáció. Hogy jött ki ez az összeg?Tavaly volt egy 80 ezer forintos utalásom, de nem emlékszem pontosan melyik hónapban, viszont fontos lenne tudnom. Ez az az információt, amit szeretnék megtudni. Olyan nagy kérés ez? Olyan…..
Tükörcserepek 59* 2008.06.04 08:29:00
Ma lesz a bemutatója Dés László-Bereményi Géza: Koncert négy színészre és zenekarra c. összeállításának Udvaros Dorottya, Básti Juli, Kulka János és Cserhalmi György közreműködésével.Annyira, de annyira szeretném egyszer látni.....Ma hajnalban álmomban ott voltam. Fel is…..
Jó lesz ez az új Google Chrome böngésző! Átlagfelhasználóként azonnal érezhető minőségi javulások, villámgyors működés, letisztult felület, néhány szokatlan dolog, ezek az első benyomások.Pár dolog így elsőre, ami pozitívum:Szokatlan, hogy a fülek felül vannak. Két hét…..
Ha nem akarunk/tudunk Total Commandert (vagy ingyenes társait) használni és mégis szeretnénk használhatóbbá tenni az XP Intézőjét, akkor vessük be az alábbi trükköket. Két, tökéletesen egymás mellett lévő Intéző megnyítása A legfontosabb, amihez még csak telepíteni sem…..