Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koroknay Akármennyi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
>>Mindannyian, akik ott ültek a kommunista párt vezérkarában, vakon hittek az „eszme”, a „rendszer” nagyszerűségében. Mindez semmit nem von le Donáth Ferenc '56-os történelmi érdemeiből. Nem kell hozzá történelmet sem hamisítani...<<  Írja Schiffer András Donáth Annának…..
Koroknay Akármennyi 2020.10.29 19:04:02
"A blog azért indult, hogy az ideológiai szekértáborokon túllépve tiszta vizet öntsön a pohárba."

Hát ha ezért indult, akkor az elég szarul sikerült, tekintve, hogy a blog hol burkoltan, hol kevésbé burkoltan ezerrel tolja a Fidesz aktuális narratíváit, s ha kell a Fidesz érdekében/védelmében hazudik reggel, délben meg este (tiszta víz, az...). Pont mint az LMP. Eközben a kritikus kommentelők hol arrogáns, hol bunkó leugatásban, majd ha ettől nem szaladnak maguktól világgá, akkor kisvártatva kitiltásban részesülnek. Valahogy nem pont ezt jelenti a szekértáborokon túllépés meg a tiszta víz, de végülis ha Kim Jong Un hívhatja az országát Koreai Népi Demokratikus Köztársaságnak, akkor ilyeneken se kell fennakadni. :)

"Olvasottságunk idén lépte át az egymilliót"
Vagyis meglett az eredménye annak, hogy Bodi (az LMP hírdhedt etikai bizottságának tagja), idén volt kedves kicsinálni az Indexet és a felmondott újságírók helyére részben LMP-s haverokat ültetni, akik azóta tolják címlapra a szintén LMP-s bloggert. Nyilván vastagon szakmai alapon, természetesen.

És egyébként meg jéééééééé Schiffer András "ellenzéki" politikus, jó szokásához híven, újra nem a kormányt, hanem az ellenzéket támadja. Jééééééééé! :) Ezen most annyira meglepődtem, igazán váratlanul ért. :) Na jó, igazságtalan vagyok, mert a Mi Hazánk mozgalom Facebook-ról való törlése ellen is felszólalt, és a Mi Hazánk egy "ellenzéki" párt (legalább annyir amennyire Schiffer vagy az LMP :)), szóval nem mondhatom, hogy nem tesz semmit "ellenzékiként" ez a derék ember. Igazi forradalmár, na. :)

Érdekes, hogy Orbán Viktornak valahogy sose tart történelemleckét. Ó bocsánat, a faszt érdekes, ez a természetes őképmutatóságától...

Számomra a modern kori magyar politika legvisszataszítóbb személyisége egyértelműen Schiffer András. Ez azért nagy szó, tekintve, hogy van itt nekünk egy Gyurcsány Ferencünk meg Orbán Viktorunk is, de Schiffer mindet alulmúlja, nem kevéssel. Az, hogy mocskosul elárulta a szekértáborok helyett harmadik utat választani akaró embereket, undorítóbb dolog Gyurcsány és Orbán összes húzásánál együttvéve.

Amennyit tett a Fideszért, simán megérdemelné, hogy Orbán Viktor maga mellé ültesse lelkesen mosolyogni, mint Semjén Zsoltot, lehetne mondjuk Képmutatásügyi miniszter, abban nála nincs jobb.