Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lappango

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GazPömpöllér & co Olimpia 2008.08.10 15:06:41
Nézem az olimpiát, és folyamatosan eszembe jut, amit a megnyitó közvetítése alatt is éreztem, hogy gondolhatta azt egyetlen magyar politikus vagy sportoló értelmiségi, esetleg értelmiségi sportoló (nem mindegy egyébként :-), hogy Magyarországon valaha ebben a században olimpiát…..
Zseniális, mire nyomják el az amerikai adófizetők pénzét drogprevenció címén. Drogriporter találta a Nemzeti Ifjúsági Drogellenes Médiakampány (National Youth Anti-Drug Media Campaign) tavalyi szájtját, ahol különösen hátrányos helyzetűnek, gyakorlatilag magatehetetlen…..
Nekem valahogy az énblogok eddig nem jöttek be. Lehet, unalmas az életem, antialkohol, szolíd szex, ilyesmi.  Szóval, én félek az énblogoktól.De a tematikus blogokat sem szeretem annyira. Merthogy, tisztelet a kivételnek, sokszor "észosztásba" megy át,ami unszimpatikussá…..
Azt eddig is sejtettük, hogy Győzike nem mindig önszántából szakít Bea asszonnyal, meg van az írva, persze nem szó szerint, hogy az „Őrületbe kergetsz, hogy az ördög vájná ki a szemed”, hanem, hogy Győzike hajba kap és üvölt Beával. A harmadik perc környékén pedig…..
Véletlenek nincsenek: semmi sem történik pont akkor, amikor történik.Az orosz-grúz háború sem véletlenül robbant ki pont most. Pekingre figyel a világ, mindenki olimpiázik, gondoták, majd szépen elsikkad a történet. Hát nem. Nem számoltak az info-társadalommal, meg a…..
Mert akkor sütne az eső,és megégetné a buksidat.Magyarországon mindig azt keressük egy adott dologban,ami nincs benne. Nem azt nézzük,hogy mi van benne. És hogy az, ami benne van,miért jó. Gondolkodásunk erősen normatív. Ez a múlt maradványa. ..