Regisztráció Blogot indítok
Adatok
begri

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Az a baj azzal. ahogy a blogszférában a cigány- rasszista kérdéssel foglalkozunk, hogy ritka az, hogy konkrétumokkal találkozom, teoretikus viták vannak arról, ki is a rasszista, mi is a cigánybűnözés, stb. Szerintem sokkal gyorsabban kiderülne, ki a rasszista meg széljobbos, vagy…..
begri 2008.10.08 13:53:10
ez olyan magyarosan szép, akár mintha Ficótól hallottam volna olyan populista
a fejétől bűzlik a hal, eleve centralizált magyarban minden, ami azért van mert aki kormányon van az akarja ellenőrizni a pénzt, ezért a problémákat nem lehet helyi úton megoldani, azt először el kell juttatni a megfelelő fórumokra hogy ott lássák onnan a trugyiba aztán belémeríteni a mizébe hogy oda kerülhessen a tutiba (ez olyan mint az a Deákos izé a hídról) ...ez van, a hatalomnak nem érdeke elvenni saját magától jogköröket, de nagyon aranyos amit írsz, ha lehetne helyileg dönteni ááá adóztatni a helyi követelményeknek megfelelően juttatgatni ahogy azt a környezet megkívánja, egyáltalán gondolkozni, csodálatos lenne, bár nem, mert sajnos magyarok közt ezt nem engedném, szétlopnának mindent mint a cigányok :)
a közbiztonsággal szintén az a baj, hogy ...rendőr függő, mi az hogy rendőrfüggő nem tudod mi az a rend, meg közbiztonság, neked rendőr kell hogy biztonságban érezd magad, észnél vagy? rendőrt csak akkor hívok ha nagy baj van sőt még akkor se szívesen, ő nem a barátom, ő az állam végrehajtó szerve, ha kell haláltáborba visz, ha kell értesíti a mentőket, vagy útbaigazít merre az arra ha jófej.
...látom te mindenképp ki akarod szolgálni magad, ez olyan csajos, jól megbaszva lenni a kiszolgáltatottságban, és minden engedni, csak itt legyél ...ah ah ah ...rendőr ...bácsi
(ma megmentettem egy lányt a nemi erőszaktól, visszafogtam magam :)
arra jöttem rá, hogy annyi minden lehetőség van az emberek előtt választásként, hogy nem látják mi hogyan merre, aki jó fej átbasz aki bunkó rendes, hát kérlek az egyszerű emberek esetében minden esetben az erőszak és a kényszer a célravezető, ha nem akarjuk hogy eltévedjenek
...én a tanárt pl. kapásból rendőri jogosítványokkal látnám el, ha megütöd, az olyan mintha rendőrt ütnél meg, de vonatkozzon ez az óvónőre is meg a szociális munkásra, ha elkényelmesedik a paraszt le kell sújtani rá, mint a bőrfejűekre, igenis léteznek társadalmi osztályok, értelmiségi ...paraszt, stb. aki azt mondja nincsenek az hazudik és akar tőled valamit
...én ami azt illeti Magyarország államnyelvét is angolra cserélném, nem jó hogy ilyen sok magyar van egy helyen, hulljon a férgese, de az emberi jogok mindenek előtt, az EMBERI, nem ÁLLAMI, érted, ne beszélj nekem az emberi jogokról ha a centralizált állam jogköreit rajzolgatod, nem vagy logikus!
...de kétségkívül aranyos, mondom Fico se mondana mást
Ebből a sztoriból a világ legkínosabb Office epizódját is össze lehetne hozni: pisilni kell a kollégának, persze gyere fel hozzánk, úgy sincs otthon senki, aztán nyitod az ajtót, és fél perc is eltelik, mire észrevesznek. Tényleg van élő ember, aki ilyenkor azt mondja, hogy meg…..