Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StickyLaj2678

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Egyenesen a lényegre térek. A feleségemet és engem teljesen eláraszt a munka és a gyerekek, így nincs sok időnk szexre. Ennek kiküszöbölésére a feleségem azzal az ötlettel állt elő, hogy osszuk be a szexuális együttléteket és szó szerint ütemezzük be a szexet a közös Google naptárunkba. Emiatt úgy…..
StickyLaj2678 2021.04.09 07:43:16
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Nem vezértroll vagy hanem egy nagybetűs IDIÓTA!

Ha meg "csak vicc" akart lenni, elég gyenge, inkább próbálkozz újra csak ne itt és ne más életén ércelődve.
2021-ben is mindenki szeretne valamilyen sikert elérni és folyamatosan keresgetjük a legjobb sikertippeket. A Smallbizgenius internetes oldal szerint 583 millió vállalkozó van a világon. Van, aki nagyban kezdi, van, aki kisvállalkozással indul neki. A piaci túlélés esélye azonban kiegyensúlyozott.…..
StickyLaj2678 2021.03.14 20:33:00
@PennyUS: Úgy gondolom, hogy @Terensz és Filip: szavai inkább konstruktív visszajelzés volt, amely Elon Musk sikerreceptje között is megtalálható, így nem támadni kellene. Az ő élete, az ő döntései, az ő véleménye. Így látja, te pedig így, ettől van bizonyára teljesen más életed, mint neki.
Kedves Life Advisor! A barátnőm (28) és én (30) három éve ismerkedtünk meg és körülbelül 2 éve együtt és élünk. A levelem lényege röviden és tömören : megcsalt, koronavírusos lett és nekem is átadta. Félrelépett az egyik munkatársával. Elmondása szerint háromszor szexeltek és "csak" ez a pasi volt,…..
StickyLaj2678 2021.02.19 19:48:18
Az online társkeresőkben számtalan olyan dolog történhet velünk, amely kiábrándítónak hat és megkérdőjelezi, hogy egyáltalán mit is keresünk ezeken az oldalakon vagy applikációkban. Ebben a posztban 10 olyan gyakori viselkedési mintát mutatok be, amellyel többen is szembesültek már a különböző…..
Tudtad, hogyha minden reggel 500Ft-ot beledobsz a perselybe, akkor egy év alatt 182.500 Ft megtakarításod is lehet? Ha gazdagságról esik szó mindannyian szeretjük azokat az ötleteket, hogy legyenek milliók a bankban, de az emberek többsége nem veszi észre, hogy nem a rengeteg pénz keresése teszi…..
StickyLaj2678 2020.10.27 20:37:19
Érdemes figyelembe venni, hogy mindenki számára mást jelent a siker, a boldogság, a gazdagság. Eléggé heves viták alakultak itt ki a kommentekben, amely nyilvánvaló. Különböző emberek vagyunk, így különböző nézeteket vallunk. Se egymást, se a posztot, se a blogot nem kellene fikázni. Mindenkinek joga van véleményt megfogalmazni és eldönteni, hogy elolvas-e egy posztot akár itt, akár máshol. (Csak mellékvélemény, hogy itt legalább nem herevasalásról, óriási fogyásokról, sztárok táncairól, Covid halálozásról olvasol, hanem motivációról, önfejlesztésről és szerintem ha legalább ilyen kommenteket és vitákat szül, azt jelenti, hogy az emberek elgondolkodtak azon, amit olvastak. A többit meg majd mindenki eldönti magának.)

A posztra is rátérve a felsorolt dolgok akár segíthetnek is. Persze erről hitelesen akkor lehet véleményt mondani, ha van tapasztalatunk, egyébként naná, hogy minden hülyeség.

1. Költségvetés - Ez hasznos, jó tisztában lenni mire,mikor,miért, mennyit költünk/költhetünk.
2.Egyetlen jövedelemforrás - Mindig volt egy fő melóm, de mellette vállalkozóként (nem, nem a fentebb is említett tróger fajtából) is tevékenykedtem, ha épp volt egy kis szabadidőm és kerestem is a lehetőségeket (nem tippmix és sorsjegyek) plusz bevétel szerzésére.
3. Befektetések - Nem tudom ide illik-e és sokak szerint bizonyára ez is hülyeség, de lakáskassza, magánnyugdíj pénztár, ha ide vehető, akkor pipa.
4. Belefásulni a munkába - Szerencsére ez soha nem fenyegetett, de több embert (közeli ismerősöket, sőt családtagot is) láttam, akik bizony vagy közelében voltak a teljes kiégésnek, vagy sajnos meg is történt és csak orvosi segítség hozta őket vissza kapva egy második esélyt. (Nem akarom túldramatizálni, de ez ilyenkor tényleg olyan, mint egy második esély.)
5. Olvasás - Szerintem ez vitathatatlan. Jó nem egyenesen a gazdagság összetevője, de bizony segíthet abban (is).
6. Nem érdekel a saját életed - Sajnos ez mára népbetegség lett, de nem is az érdeklődés hiánya, inkább a saját életünkért lévő felelősség hiánya.