Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yoyoyguy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
yoyoyguy 2013.09.08 10:19:37
Szalu és Norbi közel 2 évnyi hallgatás után ismét összeáll, hogy folytassa Magyarország egyetlen játékokkal foglalkozó tévéműsorát! A srácok új stúdióba vonultak, és a hazai elektrotechnikai támogatóknak hála rengeteg fejlesztéssel látták el magukat, kezdve a konzoloktól…..
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..