Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady Heather

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Striciállam. Legalizálnák a prostitúciót.Ez virít most a Heti Válasz címlapján, borzalmasan, rettenetesen, mintha csak egy testtelen kósza kéz firkantotta volna föl mutatóujjával az ezerszer szétfröcskölt babiloni falakra, hát jött is rémület a boltban, aztán a pfuj, kiköptem…..
Lady Heather 2008.08.09 19:59:45
Istenem....
Kár, hogy nem találtam meg előbb ezt az oldalt, hogy még időben reagálhassak az itt elhangzott sok marhaságra!!
Tisztelet a kivételnek, mindenki csak a sablon, vaskalapos, moralizáló dumát nyomja... Mi lenne ha esetleg saját véleménnyel, vagy némi utánajárás után, kis valóságalappal nyilatkoznátok??

Amíg a diplomás fiatal csajszi elmegy havi 80 ezerért napi 12 órát dolgozni a Princessbe vagy a Fornettibe, mert nincs szükség jó szakemberre, addig senki ne fikázza és becsmérelje a lányokat!!
Ugyanaz a dekoratív lány, kiáll az utcára, megkeres napi 100-150 ezret aminek a felét rögtön elteheti. Emellett egyetemre jár, a szegény szüleinek lakást vett, kifizette a család tartozását, és normális emberekkel van körülvéve.

Nehogy azt higgyétek, hogy a mai stricik verik a csajokat, nem... akkor egy lány sem maradna ott. Rég lejárt ez a lemez. A lánykereskedelem valóban létezik, és működik, de csak az általunk is jól ismert maffiakörökben. DE! Magyarországon nincs maffia, ne legyetek ennyire naivak. Magyar maffia nincs. De van külföldi. Azok meg nagyobbakban játszanak, mint a pornó és szexipar.

Mellesleg, nehogy azt higgyétek, hogy a magyar állam és a rendőrség önmagában nem menedzseli a dolgokat így is... csak rizikós helyzetbe kerültek, így egyszerűbb lenne legalizálni az ipart, mielőtt túl nagyot buknak az állampolgárok szemében.

Mellesleg... Miért lenne elítélendő ha egy férfi, vagy akár nő igénybe veszi egy kurva szolgáltatásait? Ha otthon éppenséggel pontosan ugyanolyan ellenzővel élő feleségük van, mint az itt irkáló urak nejei..... Akiknek a popsi szex már a prűd kategória, és hogy lekapja a kedves férjet, annak szülinapi ajándéka..... Hölgyeim! Míg nem tudják magát a szexet élvezni,és felszabadulni benne, addig hallgassanak, és tűrjék. A prűdség, a bátortalanság mindig is minden dolog pusztítója volt...
Emellett kedves Uraim!! Esetleg ahelyett, hogy elmennek és kapnak egy kiadós szopást (és most lehet magam ellen beszélek) háromezerért az utcaszélen, vehetnék a fáradtságot, és a puszta szexnél továbblépve a negyedik X-ben megtanulhatnának szeretkezni... Az otthoni nő is NŐ, ergo mindent tud, amit egy hivatásos!! Csak egy ilyen pasinak, aki szépen leszarja a dolgokat, minek hozza ki magából azt, ami természeténél fogva benne van? Az erotikát, a nőiességet, az élvezhetőséget...

Teljesen mindegy, hogy legális vagy illegális marad az ipar, az emberek ugyanazok maradnak...

Prostitúció, pornó, és egyéb válfajai mindig voltak, és mindig is lesznek, mert az emberek nem tudnak nélküle élni... A lehetőség a megvalósításban rejlik, hogy otthon megteremted magadnak a magad pornóját és élvezed, mert ott van, és ingyen van, és még lelki értékekkel is gazdagodsz, vagy eladod magad is, mert végső soron így van, kapsz szexet, de mit érsz vele, ugyanolyan üres és ostoba maradsz, életed nem lesz jobb tőle... sőt... és másokat gazdagítasz, magad is áruba bocsájtod, ugyanúgy, mint a hölgy aki csinálja... azzal a különbséggel, ő jól jár, de neked egy óra múlva megint rejszolni lesz kedved.....

Elnézést kérek, ha túl nyersen fogalmaztam.