Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Migi27

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus 1:1-es döntetlennel tért haza a Villarreal otthonából a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzése után, s mivel a jelenlegi kiírásban az idegenben szerzett találatok már nem bírnak kiemelt szereppel, hazai pályán győznie kell a torinói visszavágón. Massimiliano Allegri keretében…..
A Juventus elnöke, Andrea Agnelli a BL-sorsolás után elmondta a véleményét a Tuttosport munkatársának a Torinóban tartott Golden Boy díjátadón, ám az elnök nem kerülgette a forró kását, Paulo Dybala szerződéshosszabbításának az ügyét, amelyről a csatár is beszélt a Genoa elleni meccset követően. La…..
Migi27 2020.12.15 16:26:41
@Rocky80: Ilyen anno Del pieronal is megvolt. Nem vedeni akarom dybalat ezzel. Azert Alex sokkal alázatosabb volt es mindent megtett a klubert. Nem is akarom hasonlitgatni oket.mert nem lehet.Viszont neki is allandoan meg volt ez a versenyhelyzet. Pl ami eleg frusztralora sikeredett az Inzaghival volt. Utana a 2004 ben pedig jott ibra. Amit nem ertek tenyleg ez a penz kicsikaras es a folyamatos hiszti.