Regisztráció Blogot indítok
Adatok
regenjobbvolt

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
regenjobbvolt 2008.08.09 17:58:08
Na most leírok valamit, ami egy csomó embernek nem fog tetszeni. freddyD sajnálom, hogy ezt mondom, de a videóid egyre gyengébbek. Ha dúrvábban akarnám mondani akkor "szar"-ok, "rossz"-ak a videóid.

A romlási folyamat ott kezdődött, amikor egyre több ember kezdte el nézni a videóidat. Mivel egyre több ember nézi, és gyanítom, hogy az átlagéletkoruk 10-14 év közé tehető, nem csinálnak mást, csak folyamatosan fényeznek, amitől neked megnő az önbizalmad, amiért te megelégszel egyre gyengébb videókkal. Hát szóval szerintem itt a baj.

Elég régen nézem már a videóidat, és szerintem egyre kevesebb poén van már bennük. Hol vannak már azok az idők amikor a srácokkal vártunk arra, hogy elkészüljön a Mesterlövész utolsó videója. És egy összeruccanást terveztünk amikor feldobtad.

Csak próbáld összehasonlítani azokkal a videókkal amiket Nerd csinál. Tele van poénnal, minden egyes rész előtt újnál újabb ötleteket valósít meg. Nem nem azt mondom, hogy "szar" vagy, csak arra próbálok utalni, hogy próbálkozz meg azzal, hogy visszatérsz arra a szintre amit a Mesterlövésszel kapcsolatban megvalósítottál.

Ezek mellett ajánlom, hogy egypár emberrel közösen kellenet dolgoznod, gondolok itt Saint-re aki simán felülmúlt a Fahrenheit-es vagy akár a Dreamfall Longest Jurney videójával.

Jah és mégegy. Nem tudom, hogy miért képzeled magad ninjának, de szerikntem elég gyerekes viselkedés. Nerd sem vesz fel olyan maszkot a videójához amivel eltakarnhatná az egész fejét. Vagy talán üldözési mániában szenvedsz ? ... Nem hiszem, hogy pár tizenéves nekedtámad majd játékkéssel a kezükben, hogy : "Új videót akarok".

Na megpróbáltam intelligensen leírni amit gondolok, remélem eljut hozzád, habár elhiszem, hogy ahogy megjelenik a blogon, akkor a téged védő 10 éves gyerekek azonnal támadásba indulnak ellenem és védeni próbálnak majd téged. Jah és úgy gondolom, hogy ez nem csak az én véleményem. Lehet engem ezek után resprofokálni, nem zavar.