Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sári Nagy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
https://hvg.hu/vilag/20201022_Orban_is_felkerult_Trump_bunlajstromara Teljes kudarc az „orbáni évtized”. -          A „keleti nyitás” nem hozott friss tőkét az országnak, ellenkezőleg: még mi finanszírozzuk a nemzetgazdaság szempontjából haszontalan, csak a kínai terjeszkedést szolgáló…..
Sári Nagy 2020.10.25 14:18:08
@midnight coder: "... maga az EU is bukni fog, és a lángoló nyugati országokhoz képest a keleti régió hirtelen megint vonzóvá válik." Én nem vagyok ilyen optimista. Ha az EU elbukna, mi sokkal hamarabb fogunk lángolni, mint a nyugati országok. És basszus, a legközelebbi Kelet, ami nekem még így-úgy szimpatikus, az Japán.
Sári Nagy 2020.10.26 17:27:55
@midnight coder: " mi mondjuk elveszítjük a mostani életszínvonalunk 50%-át, ami szopás lesz, de túlélhető. A német, osztrák, francia, stb. viszont elveszíti a mostani életszínvonala 75%-át" - Nekem egyszerűen nem jön össze, hogy elképzeljem, amint a németek, angolok, franciák sóvárogva nézik, hogy mi milyen nyugisan elvagyunk a maradék 50 %-ból... Nem is leszünk el. A minimálbéresek, a tönkrement kisvállalkozók, a közmunkások, munkanélküliek, a kisnyugdíjasok esetében 50 % csökkenés maga lenne az elviselhetetlen kilátástalanság.