Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öreg vagyok már ehhez

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy a tavaszi kellemetlenségek után vírusszakértőből egyre többen képzeték át magukat matematikussá, maga Orbán Viktor is előállt a maga számaival. Hogyaszongya 30-32 ezer kórházi ápolt és 4480 intenzíves lesz december 10-én (nem ám 4000 vagy 4500, faszt, 4480, ha mégis 4481 lesz a vége, azt…..
        Tíz nappal ezelőtt a brit Parlamentben Boris Johnson miniszterelnök igen emelt hangon " az abszurditás csúcsának nevezte" a második lockdown bevezetését. Három órával ezelőtt Boris Johnson miniszterelnök bejelentette a második lockdown-t.        Már tegnap kiszivárogtatták, hogy lezárják…..
Öreg vagyok már ehhez 2020.11.01 18:47:34
@velőtanya: "De úgy tűnik, hogy itt ráéreztek valami kipcsak holtsávra", nem tudom biztosan, de egy kipcsak elvtárs 1346-ban Kaffa városát az általa bedobált pestises tetemekkel árasztotta el.
        "Az emancipáció ellenében ennek a begyökerezettségnek kell lennie a konzervatív gondolkodás középpontjában. Ezt Roger Scrutontól Donald Trumpig sokan képviselik. (Botos Máté, a pártállam ideológiai könyvkiadójának újonnan kinevezett vezetője)"        Donald Trump konzervatív…..