Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alkudozo

7 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem szoktam bannereket szkrínsotolni, de ezt most muszáj volt. Vajon direkt akarták így az Indexnél, vagy a véletlen tolta az arcomba ezt az oldalt, ezzel a khmm... jól célzott hirdetéssel?      ..
Nincs mit szépíteni, ez bizony művészet, méghozzá a Gubcsi Lajos-féle népi-honvédelmi-erotikus vonalat képviselő, dadaista érintéssel kapcsolatba hozható szabadvers-irodalom. Az apróhirdetésnek álcázott műalkotás az Expressz.hu oldalon jelent meg: Őz bakot vásárolnék sutám…..
Igaz, hogy pár éve már kiment a divatból a neten árult szüzesség, a mókusok azonban nem haladnak a korral: 1 éves (még szűz) fiú kanadai vörösmókus fedeztetés vállal zuglóban,saját ketrecében. Teaser-fotó is van, amin mókusunk hmm... önmagát szórakoztatja: Már csak arra…..
"Ugyan arról". "Imádni való". "Alkotmány ellenesen". Három idézet Deutsch Tamás twitterbejegyzéseiből. Az összetett szavakkal folytatott csatát a képviselő úr elvesztette, viszont köztársasági elnök még simán lehet belőle...
Somma sommárum Egy-egy mondat 2011.03.28 20:01:00
Igen rövid blogbejegyzések lesznek itt, hátha érdekelnek valakit...
17. § (1) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek, nemzetek, közösségek, nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek vagy bármely többség, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport elleni gyûlölet keltésére.  (2) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek,…..
Alkudozo 2011.02.04 10:57:52
@Atomot az indexre!: fütyülsz bazmeg, és hazudsz. Felvered itt az ősök csendjét.
Ezrek próbálnak menekülni Egyiptomból, a legújabb hírek szerint bármilyen repülőre felszállnak a turisták, ami kiviszi őket a teljes anarchiába süllyedő országból. A magyar külügyminisztérium sem ajánlja jelen pillanatban a gyorstalpaló búvároktatással összekötött…..
Alkudozo 2011.02.01 14:18:51
@Héttörpe: értem én, de nyilván be lehet állítani, hogy az "Egyiptom" kulcsszóra most inkább ne lőjünk...
Alkudozo 2011.02.01 14:28:25
@ampelmann: leszarom egyébként, hogy kinek a "hibája", sőt, azért használtam idézőjelet mert igazság szerint hibának sem tartom, inkább egy abszurd, szürreális jelenségnek, ami szerintem megérte a screenshot-ot. Ha idegesít a dolog, olvass inkább mást, a magas vérnyomás például szexuális zavarokhoz is vezethet!
Alig száradt meg a tinta a BKV felmondónyilatkozatán, az Alstom máris szabadulna a kikosarazott metrókocsiktól. Akár ingyen is odaadnák egy megfelelően korrupt városvezetésnek, ahogy az Expressz.hu-n olvasható: Budapesti székhelyű konzorcium elajándékozná a képeken látható…..
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..
Alkudozo 2009.09.03 10:58:52