Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandyy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen kérdésem van csak: mi látható a képen? Megfejtés (ha addig ki nem találjátok) 1 hét múlva ugyanitt a blogon!..
Halihó ismét innen Bolognából!Jelentem, még élek, annak ellenére, hogy egy ideje már nem hallattam magamról. Most igyekszem pótolni ami lemaradt.Szóval: a kirándulós hétvége után egy egész nyugis hét következett. Konkrétabban: mivel nagyon hideg lett (nem beszólni, tudom, hogy…..
Bandyy 2009.10.26 18:06:46
Halihó megint!Ismét jó rég jártam erre, de igyekszem megint pótolni az elmaradást.Csütörtökön nem jutottam el sem a könyvtárba, sem pedig az órára, mert útközben kaptam egy SMS-t a Rékától, hogy ma van orientációs nap az erasmusosoknak, lehet érdeklődni egyetemi…..
Andi a nagyvilágban Megint Bologna 2009.09.26 19:42:00
Halihó!Ma maradtam Bolognában és múzeumokat jártam Rékával. A zenei múzeumban kezdtünk, aztán megnéztünk egy középkori kiállítást, meg két festménykiállítást. Az egyik festményes hááát, elég érdekes volt...nekem kicsit elvont volt. A másik meg túlzsúfolt mindenféle…..
Halihó!Megvolt a második napom is Bolognában, és meg kell, hogy mondjam, tök jól sikerült. Reggel elmentem becsekkolni az egyetemre, ami azt hittem, hogy csak unalmas macera, de neeeem! Volt ott egy csomó másik erasmusos is, tök jól elbeszélgettünk, telefonszámot cseréltünk, és…..
Halihó mindenki!!Megérkeztem Bolognába! Még az indulás előtt kiderült, hogy ez a bolognai kalandom csakis jól sülhet el, mert: a) 13-as ülésen ültem a buszon, b)13 órás volt az út, c) 13 hetet töltök Bolognában (decemberig, utána még vissza kell majd jönnöm egy kicsit)Reggel…..
Jövő hét vasárnap este (20-án) 20:00-kor indul a buszom a Népligetből Bolognába.Hát, köbö így érzek   :)  :(  :D  :S  :%  :'(  :DMég igyekszem nem nagyon gondolni arra, hogy mennyi minden(ki) fog hiányozni, nehogy meggondoljam magam :)..