Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koroknay 0000027

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A média sokadszorra szinte kéjesen élvezkedik egy úgynevezett "járványtagadó" halálán. A kiragadott és ezért félrevezető híradások nem csak azért mennek szembe az újságírói etika alapjaival, mert kegyeletsértőek, hanem mert igen gyakran fontos tényeket hallgatnak el illetve hamisítanak meg, hogy…..
Koroknay 0000027 2020.10.20 19:32:44
@cicmen:

Ejj, te, hát nem kaptad meg az új kommunikációs kézikönyvet? Már rég nem libbantozni kell, hanem libernyákozni! Ezért dolgozik annyit a Fidesz propaganda osztály, hogy aztán le se szard a munkájukat? Szégyelld magad, énekeld el háromszor a Nélküledet vezeklésképp!

"A média hazug mivoltáról szól a poszt, ahogy igyekszenek a saját koncepciójukhoz illeszteni és megformálni a híreket!"

Igen, pont erre írtam, hogy: "Ha a tények neked nem szimpatikusak, arról nem a tények tehetnek és pláne nem azok, akik leközlik ezeket a tényeket."

Vagyis a média nem hazudik, ellentétben veletek.

"akkor a hozzátartozók kérésével mi a fasz van és a halott tiszteletben tartásával, mert akár igaz is lehet amit leírtak, de a halála után aljasság leírni, még ha tényleg fasz is volt! Esetleg ilyen szempont nem érdekel libbant? "

Pontosan úgy van ahogy mondod, ez a szempont kurvára kibaszottul nem érdekel!

Mégpedig azért nem, mert ha valaki úgy dönt, hogy önszántából kiáll ország-világ elé a vírust elbagatelizáló elméleteivel, majd belehal pont abba a vírusba, amit elbagetelizált, nos az számoljon vele, hogy halála után, úton-útfélen vele fognak példálózni. Senki nem kötelezte arra, hogy testépítőként járványügyi kérdésekről értekezzen. Ha valaki nem akar ilyen helyzetbe kerülni, az ne ossza az észt olyasmiről amihez kurvára nem ért! A családja inkább őt kérte volna meg erre életében, és akkor nem csak, hogy most nem példálózna vele senki, hanem jó eséllyel még ma is élne!

És ez a kibaszott lényeg!

Ami sokkal inkább érdekel, hogy a vírust tagadó, vagy akárcsak elbagatelizáló úgymond "influencerek" mennyi kárt okoznak ezzel a tevékenységükkel, hány ember veszi MIATTUK félvállról az óvintézkedések betartását és emiatt mennyivel több ember fertőződik vagy akár hal meg, az ő kibaszott felelőtlenségük miatt!

Ha a legfőbb tanulságot kellene kiemelni ebből az egészből, ami neked és a blog névtelen szerzőjének is szól, akkor az alábbiakat tudom mondani:

Ha nincs járványüggyel kapcsolatos, releváns végzettséged, nincs releváns szakmai tapasztalatod, az azt jelenti, hogy ehhez a kérdéshez te kurvára, kibaszottul nem értesz!

Vagyis nem tudod megítélni a vírus valós veszélyességét, nem tudod meghatározni a szükséges óvintézkedéseket, mert se szaktudásod, se szakmai tapasztalatod nincs ehhez!

Ebből következőben ahhoz sem, hogy a téméban releváns tudással, tapasztalttal rendelkezők által elmondottakat megkérdőjelezd. Tartsd észben, hogy ők értenek ehhez, neked viszont halvány lila fingod sincs róla. Mert akárhány Facebook bejegyzést olvastál is el a témában, az nem ér fel egy orvosi egyetemmel és sok-sok év, vagy akár évtized tapasztalatával!

Ha valamit felétlenül mondani akarsz a vírusról, akkor csodadoktorok, sámánok, konteóhívők, gyógyszerészek, vitaminkereskedők és vidéki háziorvosok helyett, hagyatkozz a témában kompetens szakértők által elmondott, hivatalos álláspontra!

Ha nem így teszel, számolj vele, hogy azzal a saját és mások életét sodrod veszélybe!