Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koroknay 0000026

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A média sokadszorra szinte kéjesen élvezkedik egy úgynevezett "járványtagadó" halálán. A kiragadott és ezért félrevezető híradások nem csak azért mennek szembe az újságírói etika alapjaival, mert kegyeletsértőek, hanem mert igen gyakran fontos tényeket hallgatnak el illetve hamisítanak meg, hogy…..
Koroknay 0000026 2020.10.20 17:56:12
"Ez az oka a felelőtlen viselkedésnek és az összeesküvéselméletek terjedésének."

Érdekes, hogy az Qanon-os baromok szólásszabadságáért kiálló posztodnál még kurvára nem zavart a felelőtlen viselkedés és az összeesküvés elméletek terjedése.
Képmutatás level 1000.

Felelőtlenül pedig az viselkedik, aki a témában jártas, releváns tudással, tapasztalattal rendelkező szakemberek által elmondottak helyett, inkompetens, a témához semmit nem értők véleményére hallgat és még terjeszti is azokat! A sajtó - veled ellentétben - jelen esetben helyesen jár el, amikor felhívja a figyelmet a veszélyre és az óvintézkedések fontosságára, ebben nincs semmi összeesküvés elmélet, vagy pánikkeltés. Ha a tények neked nem szimpatikusak, arról nem a tények tehetnek és pláne nem azok, akik leközlik ezeket a tényeket.

"A cenzúra megbocsáthatatlan."

Ennek örömére, kíváncsi vagyok, hány perc múlva fogod cenzúrázni ezt a kommentemet is.
Képmutatás level 9999.

@alöksz róz:
"ellenvéleménynek helye nincs."

Hé! Ez lehetne a "Kiló nem 100" blog mottója! :)

Amúgy meg miről is megy itt a hiszti már megint?

Vírustagadó volt a pali? Igen.
Elkapta a vírust? Igen.
Belátta, hogy korábban tévedett? Igen.
Belehalt a vírusba. Igen.

Question?

Ja, szívbeteg volt igen, de ettől még nem a szívbetegségbe halt bele hanem a covidba. Nyugodjon békében!
Azt pedig az első perctől mindenhol hangsúlyozták, hogy a covid sokkal veszélyesebb azokra, akiknek van valamilyen alapbetegsége, épp ezért is szerepel ez az információ a kormányzati oldalon az elhunytaknál.

Ettől most cáfolva lett a covid veszélyessége? Kurvára nem.

Megjegyzem, tegnap 38-an haltak meg Magyarországon, 1960 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük már 197-en vannak lélegeztetőgépen. Vagyis mindössze egyetlen hét alatt 441-gyel nőtt a covid miatt kórházi ellátásra szorulók száma!

De sebaj!

Hol van egyébként a 3. olvasó? Wildakárki nem ért rá ma? Kéne szólni az Indexes cimbiknek, hogy ezt is tolják a címlapra, mert úgy látszik, egyéb esetben a kutya nem jön ide.