Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Primőr

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Harminckettő 2009.03.17 13:00:00
A Berda Mikit tavaly tökön rúgta a disznó. Szíve szerint idén el se' ment volna, de a Vladi mondta, hogy ne szopass, gyerekkorunk óta jössz disznót ölni, a fater is ki fog akadni, azt' hallgathatod majd egy évig, hogy milyen puhapöcs vagy. Majd nem állsz a hátsó lábánál, fogod a…..
Primőr 2015.04.11 11:14:31
Őszíntén megmondva, nem is tudtam, hogy akarok-e írni a Wikileaks új kiszivárogtatásáról – hiszen már minden média ezzel foglalkozik. Elvégre mi voltunk az elsők Magyarországon, akik pl. az iraki „Collateral Murder” -ről tudósítottunk, és más írásainkban is…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
blog hetedik 2009.01.20 16:14:39
Disznóvágás prológ:   Délután a vastag kolbászhoz kötjük a beleket. Holnap disznóvágás Zitiéknél. Ülünk a kazánházban, kiveszem a belet a vödörből, széthúzom a végét, hogy Zoli egy hosszabb hurkot köthessen rá. Ezzel a hurokkal fogjuk a kész kolbászokat…..
Tavaly nyáron megkérdeztünk titeket, milyen funkciókat hiányoltok a Vipmailből. Sok jó ötletet adtatok, amit köszönünk. Észrevételeitek nyomán elkezdtünk dolgozni a levelezőrendszer átfogó megújításán, korszerűsítésén. Örömmel mondhatjuk, hogy hamarosan elkészül a…..