Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jiayou

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmény: 5 trollhárító a külhoni szavazók védelmében A Serbia Insajd második Vajdaság Insajd különszáma – mert mi hiszünk az autonómiában!   „Nem bírtam végigolvasni, annyira undorítóan pofátlan, gyomorforgató stílusú, tipikus szerbmagyar okádmány.Pont…..
w Szent szar 2011.04.26 06:50:00
Ha volna Orbán Viktor környezetében csak egyetlen mélyen vallásos ember, már szájon kapta volna. A szentségnek nem az a legfőbb ellensége, aki nem hisz benne, hanem aki a krumplilevesét melegíti rajta. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó.   Én például legfeljebb…..
Időről-időre meg szoktam törni a beküldött levelek sorát egy-egy saját eszmefuttatással, őrjöngéssel, a következőkben megint egy ilyet olvashattok és nézhettek. Nemrégiben ugyanis úgy hozta az élet, hogy munka ügyben Kínában töltöttem két hetet, annak is a déli részén,…..
Jiayou 2011.04.16 08:35:43
@SilentSound: Kérdés a kínai tesztkönyvből:
Mit tegyen a gépjárművezető, ha vezetés közben köpnie kell?
a. Kiköp az ablakon.
b. Valami szemét papírdarabba beleköp, és amikor alkalmas, kidobja a kukába.
c. Leköp a gépjármű padlójára.

A helyes természetesen a b, de a gyakorlatban mintha az a. győzne. Bár láttam már embert a zsírúj busz padlójára köpni is.

Én még csak villanybicikliztem Kínában, és jópárszor manőverezni kellett, hogy kedves biciklistársak köpetei el ne találjanak. Egy idő után megszokja az ember, itthon már picit hiányzik is :)