Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZAB

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi, akik halmazként 'gamer' névvel vagyunk illetve, játszhatunk egy csomó okból. Vannak köztünk néhányan akik versenyszerűen, emgélhetésként űzik. Vannak megrögzött játékosok, akiknek a videojátékok a mindenei és igazo fantikuok. De többségünk talán "pusztán" relaxációs céllal, vagy csak…..
ZAB 2020.10.15 21:43:36
@ZAB: *nem mellesleg a gamerek 99%-a ugyanolyan életet él mint te. Ugyanúgy vannak barátai, ugyanúgy bejár munkába/iskolába, ugyanúgy vannak különböző elfoglaltságai és ugyanúgy szokott kikapcsolódni csak ezt egy neked furcsa módon teszi meg.
ZAB 2020.10.15 21:40:50
@egy igazi barom vagy mária:

"Ellenséges volnék? Szerintem egy rossz szót nem szóltam. A szánalmas lenézést, kiröhögést ne vegyük már ellenségeskedésnek."

Azt hogy minden pizzazabáló görbehátú gamer mutassa meg magát az hogy nem ellenséges. Itt már nem azon van a hangsúly hogy nem értesz az egésszel egyet, mert rendben van, mindenkinek más a fontos, mások a nézetei. Itt már teljesen lenézed, megveted, és lejjebbvalónak tekinted a gamereket. Nem attól lesz valaki gamer hogy egy nap 10 órát játszik, gyorskaját eszik és soha nem megy ki a szabadba. Ez egy elég kis része ennek a csoportnak. De ez megfigyelhető mindenhol máshol is. Hogyha jó akarsz lenni valamiben, akkor bele kell ölnöd rengeteg időt.

"Hanem, hogy mondjuk legyen némi élményem, életem. Nem pedig egy virtuális szar"

Attól még hogy virtuális térben vagy ugyanúgy lehetnek jó élményeid abban az 1-2 órában amit egy nap eltöltesz. Barátokkal való közös játék nagyon fel tudja dobni egy szar napod.

Nem mellesleg a gerek 99