Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sheriff_007

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Labancz Anna-gyilkosság: kártérítésre kötelezték az írótAsperján Györgynek 5,5 milliót kell fizetnie a megrágalmazott mérnöknekNépszabadság Fekete Gy. Attila  2008. április 24. A Fővárosi Ítélőtábla kedden helybenhagyta a Fővárosi Bíróság korábbi ítéletét,…..
Sheriff_007 2020.12.27 14:01:01
@mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutális gyilkosság? Nevetséges! Az ilyennek soha nem szabadna elévülnie! Ha valaki 20 éves korában öl és tegyük fel 70 évesen kapják el, bizonyítjàk rá a tettet, kapja meg akkor a méltó büntetését. Teljesen világos, hogy a rendőrség dilettantizmusa vezetett a felderítetlenséghez, nem a tettes ügyessége. Ez simán megoldható lett volna. Ezt a szánalmas, ezer sebből vérző, életszerűtlenségekkel teli tanúvallomást, amit L. J. tett a rendőrségen, egy alap felkészültségű nyomozó percek alatt "szétszedi" és olyan keresztkérdések elé állítja, amelyre nem tud válaszolni, belezavarodik. És már itt a vége a játszmának. Vagy beismeri (amit minden valószínűség szerint megtett volna - az ilyen elkövetőt könnyű megtörni) vagy rábizonyítjàk nagyon hamar. Vádemelés, ügyészség stb. És jött volna a kötél... nagyon helyesen! Én ezt a vén f*szt mondjuk ma is minden lelkiismeret furdalás nélkül kötélre küldeném! Ilyen szarházi bestiális gyilkosnak nincs kegyelem, akárhány éves is!
 Április 18-ról tizenkilencedikére viradó hajnali három óra 15 perckor ölte meg a gyilkosa Labancz Annát. Öt halálos késszúrás ejtett rajta a nővérszállás keskeny ablakában. Mint közismert, a tehetetlen, hozzá nem értő megyei rendőrség vagy nem tudta vagy (és ez…..