Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S. Tamás

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos kérdésem van: ki látott reggel hókotrót a magyar települések fontos tömegközlekedési útvonalain? Nem csak budapestiek játszhatnak. A kommentekben gyűjtsük össze a tapasztalatokat, hátha így hamarabb észbe kapnak a hómunkások. Mobiltelefonnal készült videókat is…..
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
S. Tamás 2012.12.18 19:51:36
@Nínó Karotta: @Orosz Péter:

Orra miatt gúnyolták, de megmenté Karotta,
szétvágták, ó a balgák, millió atomra.
Kontár kezek hada, balsors mit rámért,
A farkasember türelmes, nem nyúlt még baltáért.
De elkészül, s született limerick -erre az alkalomra.
Nu, elkezdjük a férfi-rémálom műsor, a különböző lagzikat bemutató Négy esküvő hogyvoltozását, mert alapvetően egy nagyon vicces realityről van szó, amin, ha nem vesszük véresen komolyan, kiválóan lehet szórakozni. Az első rész hogyvoltja technikai okok miatt (elbasztam az…..
S. Tamás 2011.10.26 09:57:54
@Pávor Jál: Ezt nem egyedül kell csinálni, mindig akad hozzá társaság. Autóban ivás csak akkor volt, mikor esett az eső és gyorsan menekülni kellett valahova. Voltam olyan esküvőn, ahol a teraszon jobb volt a hangulat, mint bent a teremben, ahol a Montague és a Capulet család nézegette egymást. A menyasszony meg a vőlegény természetesen szintén a teraszon voltak.
S. Tamás 2011.10.26 10:25:39
@ladyandhenk: Ugyan már, alkoholita még hogy alkoholista. Egy esküvőn 2 üveg bor mindenkinél lecsúszik:)
S. Tamás 2011.10.26 10:26:34
@S. Tamás: bár az előző kommentemből nem úgy tűnik, de most nem vagyok részeg:)
Félórás késéssel közvetíti a Viasat3 az MKB Veszprém sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzését vasárnap. Pimasz urat nem lehetett elmozdítani a hat órai sávból, a címvédő Ciudad elleni meccs nem annyira fontos a csatornának, amely rekordokat döntött a Veszprémnek…..
Polonez-képek keresgélése közben Zaporozsec-képeket keresgéltem - összefüggéseket most ne tessék keresgélni.Így jutottam a fotopartner.hu oldalára, ahol egyedi grafikával ellátott ajándéktárgyakat lehet rendelni. Mondjuk autós bizbaszokat.Azt most ne boncolgassuk, mennyire egyedi…..
Most csak az kezdjen olvasni, aki nagyon ráér, mert nem egy pár soros levélkével álltok szemben ma délután, egy heti hideg élelem előkészítése javasolt. Nagyzee egy múltkori posztból merített ihletet és írta meg egy ezredfurduló környékén megejtett műszaki vizsgájának…..
Zirowe lefoglalózta a kiválasztott tévét, jelezte hogy pontosan mikor megy érte, de a megbeszélt napon csak egy anyázós alkalmazott fogadta. A hetedik bekezdés végére megkapja, de akkor jön még csak a java!Idén októberben vettem egy zsír laptopot, amint van hdmi kimenet, és elbírja…..
 Nemrég írtam a tanárverésekről egy posztot, s meglepett, hogy a viszonylag kevés hozzászóló közül többen is megemlítették, hogy őket bizony a tanárok verték diákkorukban. Én nem gondoltam, hogy ez ilyen általános jelenség volt, merthogy engem is jó párszor megvertek, de…..
Ezentúl nyugodtan kívánhat nekem bárki boldog születésnapot augusztus 12-én is a meglévő júliusi mellé. Nem sokon múlt tegnap délután, hogy most itt pötyögtethetem a billentyűket. Békésen motoroztam hazafelé a jó öreg 400-as Burgmanommal, száz körül az országúton, amikor…..
Belsőség Egyszerűen nagyszerű 2008.08.12 14:07:00
Valami furcsa véletlen folytán eddig kizárólag olyan helyeken töltöttem a nyáridőt, ahol a közelben gokartpálya is akadt. Ennek persze barátnőm annyira nem örült, de újabban mintha beletörődött volna a ténybe: a móka és benzingőz oltárán ilyenkor is áldozni kell.Általában…..
Belsőség Teljes sebességgel 2008.08.11 18:02:00
Az igazi géprajongó hétvégén zavarban lehetett: vagy szimultán volt több helyen, vagy lemaradt valami szerelemre gyújtó benzinsárkányról. Én felpakolt motorral az alföldi Kakucsra indultam. Döntésem jónak bizonyult, csak erősebb sátor, melegebb mackóalsó és esőkabát kellett…..