Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lámai Dala

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olasz mondás szerint "a szépség a részek olyan összessége, amelyhez nem kell semmit hozzátenni, sem elvenni belőle, sem bármit megváltoztatni rajta". Ugyanakkor kevés szubjektívabb dolog van a szépségnél. Ízlésről vitatkozni pedig ugyebár .... (de gustibus non est disputandum) felesleges. De…..
A Színes mindennapok sorozatra összesen eddig 800 ezer kattintás érkezett, ami elképesztő szám. Az eredetileg színesben készült régi magyar fotók számomra nagyon kedvesek és tudom hogy nektek is tetszenek. Most 1974-ből láthattok 26 fotót! Imperiál és Color Star, MALÉV és FKF, dohánylevél és…..
A maga nemében párját ritkító esemény szemtanúi lehettünk 1938. szeptember 29-én, mikor a müncheni Führerhausban négy államférfi találkozott, hogy újrarajzolja Európa térképét. E történelmi eseményen hárman vendégek voltak: Neville Chamberlain, Nagy-Britannia miniszterelnöke, Edouard Daladier,…..
Lámai Dala 2021.11.20 09:38:49
@MEDVE1978: Hitlert tehetséges embernek nevezni kb. olyan, mintha azt mondanánk, hogy Maya Gold jó színésznő.
Nálam okosabb emberek +mondták, hogy nincs épeszű és logikus magyarázat a Hitler jelenségre.
Amikor a németeket anno +kérdezték, hogy Hitlert hogyan látják, azt válaszolták: magas, szőke, kék szemű.
Hitler alacsony volt, fekete hajú, slampos és igénytelen. Ha vkihez hasonlítanom kellene (külsőre), akkor az Columbo hdgy lenne a sorozatból.
Egyedül a kék szem stimmelt.
Szval az akkori németek démonizálva voltak és Hitler volt az akkori antikrisztus.
Érdekességképpen +említem, hogy Hitler 4. gyerek volt a családban. Előtte mind3 testvére +halt csecsemőkorban.
Ezért kényeztette el a borsóleves imádó kis Dolfit annyira Frau Hitler.
Ennyi.
Hogy mikor történt? Valamikor 1959-ben vagy 1960-ban (a pontos dátum nem teljesen egyértelmű). A CIA "Studies in Intelligence" című témakörben megjelent minősített dokumentumok egy része továbbra is titkos, a szöveg nagy része az ügynökség cenzorai által ki van húzva. De a történet nagyvonalakban…..
A jelenlegi helyzetben ha valaki olcsó pénzből szeretne valamire való használt autót vásárolni nagyon körül kell néznie a piacon mielőtt letenné voksát egyik másik márka, típus, konkrét autó mellett. Válogatásra egyre kevesebb lehetőség adódik, mivel a használt autó árak már az előző években is…..