Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birkamenetelés

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemes alaposabban megvizsgálni kérdésben szereplő a szavak jelentését, beleértve azokat többletjelentéseket, konnotációkat, amik a közbeszédben való használat során rájuk rakódtak és általában negatív értelműek. (A köznyelv minden alapvető, klasszikus értékjelölő fogalmunkat elkoptatja és…..
birkamenetelés 2022.01.08 15:11:25
@ulpius66: "Orbán felesége zsidó származású, "

De nemcsak ő, hanem Kövér Laca, Rogán és Szargyártó is! Márky-Zaynak az apja zsidó , az anyja meg ateista, így lett ő keresztény. Selmeczi Gabriella munkás-paraszt családból származik, de ő meg titokban felvette a zsidó hitet és így rejtőzködő zsidó. Pénteken esténként találkoznak a rejtőzködő fidesses pártkatonák, az éj leple alatt megindulnak egy csoportban, aztán egyik részük leváikl a zsinagógába, másik részük a melegbárba, a maradék meg LMBRQ nemváltó mütétre. Így tudják csak megakadályozni csoportosan, hogy az utcán megverjék őket mert a kisebbségekhez tartoznak.

Aztán amilyen rejtőzködően mentek, ugyanolyan rejtőzködően mennek haza a jól sikerült estjük után.
birkamenetelés 2022.01.08 15:22:31
@a nagy hohohorgász: "tessék már mondani, hogy nyugaton az átlag embernek mitől jobb az eletszinvonala????"

Nem tatja a választáson a kezét két kiló krumpliért, nem tarta a kezét 5 kiló tüzifáért, nem áll sorban a Blahán ingyenebédért.
Mallorcára megy nyaralni évi kétszer nem pedig a faluja végén levö békatóhoz. Az autójának az átlagkora nem 14 év hanem 7, nem kell neki hitelmoratórium és amikor a Balatonhoz jön, akkor a magyar rohan őt kiszolgálni az 1 eurós borravaló reményében, nem pedig fordítva.
birkamenetelés 2022.01.08 15:27:29
@pragmatika: "Nézz csak körül libsikém, mi lett nyugateurópából mára."

Egymillió magyar menekült oda te zsákfalusi orbán segglakó.
Csak a leghülyébbek maradtak Orbanisztánban, ezekböl lettek aztán a fidernyák szavazók.