Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koroknay 9999 bejegyzést írt

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A politikát nem szabad a jó és rossz harcaként látni. Ilyesmi csak a leggagyibb amerikai szuperhős-filmekben van és az összeesküvés-elméletekben. Íme a legújabb! És poszt arról, hogy hogyan kéne elkerülni a tébolyt.....
Koroknay 9999 bejegyzést írt 2020.10.10 13:45:57
@alöksz róz:

Amennyi időt arra szántál, hogy semmitmondó mocskolódásokat írj nekem, azalatt már régen kifejthetted volna a mondandódat normálisan, érvekkel, tényekkel, adatokkal, konkrét hivatkozásokkal alátámasztva is, ahogy én tettem. Nyolcszor belinkelhetted volna már azt amit meg kellene keresnünk, de nem tetted, mert te is tudod, hogy nincs mit belinkelni. :)

Nincsenek érveid, nincsenek a mondandódat alátámasztó tények, adatok a kezedben, hát mocskolódsz.

Csináld csak tovább, nekem nem baj, magadat járatod le. :)

"nehogy már még elvárd, hogy azzal kezdjek el vitatkozni, hogy te mit képzelsz oda a valóság mögé... '

Elég vicces ez attól, aki az én mondandómból írt egy olyan összegzést, ami kivétel nélkül olyan állításból állt, amiket nem mondtam. :) Közben egyetlen konkrét kérdésemre nem válaszoltál, egyetlen konkrét állításomat se cáfoltad meg.

És továbbra is ezt teszed: leírod újra meg újra, meg újra, meg újra, hogy én hazudok, csúsztatok, stb, de még véletlenül se írod le, hogy konkrétan és pontosan mi nem igaz abból amit leírok és, ami még fontosabb: mi bizonyítja azt, hogy nem igaz?!

Nyomhatod tovább, én ráérek. Akárhány hasonló kommentedre is le fogom írni, újra, hogy konkrét tények, konkrét érvek nélkül az állításaid szar se érnek. Előbb-utóbb csak felfogod majd.
Koroknay 9999 bejegyzést írt 2020.10.10 18:06:16
@alöksz róz:

"te jössz az idővel? papám, azokat a kommenteket megírtam 1-2-3 perc alatt..."

5747 kommentet írtál, szor 3, az 17241 perc, vagyis 287,35 óra, vagyis közel 12 teljes nap az életedből, amit teljesen értelmetlen, tartalom nélküli kommentek írására fordítottál, hogy mindezzel a hatalmon lévőket védjed. Akik amúgy 100 millárdot fordítanak évente csak a közmédiára, amiben nincs benne a KESMA, a plakát kampányok, a kamu konzultációk és egyebek. És te csinálod mindezt ingyen és bérmentve, olyan emberekért mint mondjuk Mészáros Lőrinc, aki 304 ezer forintot keres percenként. Vagyis amíg te itt és más blogokon ingyen körmöltél, hogy a Fideszet védd és éltesd, addig a felcsúti gázszerelőből lett atyaúristen 5.241.264.000 Ft-tal lett gazdagabb.
Gratulálok hozzá, biztos neked is ugyanennyire megérte :)

"nem tudtad alátámasztani egyetlen idézett állításodat se."

Mindet alátámasztottam, te viszont egyet se tudtál megcáfolni. Egyetlen mondatom nincs, amibe konkrétan bele mernél kötni, csak hajtogatod, hogy minden hazugság, minden csúsztatás, stb, de egyszer nem bírod leírni, hogy konkrétan mi az ami hazugság és miért. :)

"de rajtam azért követelőzöl... bro. "

Pont leszarom, hogy mit csinálsz, csak azért válaszolgatok neked, hogy tovább égesd magad. :)
Koroknay 9999 bejegyzést írt 2020.10.10 21:28:59
@alöksz róz: Az a bizonyos kínos nevetés. ;)
"Ez év januárjában és februárjában erősen megnőtt az influenzaszerű tüneteket mutató betegek száma. Jóval több érintett volt, mint jelenleg, DE AKKOR NEM TESZTELTÜNK!" Amire a szenzációhajhász média és a hisztériakeltésben érdekelt politikusok nem képesek, képes egy vidéki magyar háziorvos:…..
Koroknay 9999 bejegyzést írt 2020.10.10 11:58:38
Meanwhile in the real world:
24.hu/elet-stilus/2020/10/10/koronavirus-apolo-nover-donald-trump-poszt-tiktok/

Aki pedig Covid ügyben hisztériát csinál, az Te vagy, meg a kamupártos gyógyszerész barátod.
Koroknay 9999 bejegyzést írt 2020.10.10 17:41:58
@Wildhunt: Gratulálok a Kilonem100 blog szerzőjének, igazán értelmes olvasóközönséget sikerült kiterlmeni, büszke lehetsz rá. :) Csak úgy repkednek itt a jobbnál-jobb érvek.

"hisztis picsa"... hmmm... mit is reagáljak most erre a borzasztó magas intelligenciáról árulkodó össze-nem-tett mondatra. :)

Hát mondjuk azt, hogy akik Covid ügyben hisztiznek, azok pont azok, akik tagadják a valóságot, aki fosikáznak szembenézni azzal, hogy világjárvány van, ezért inkább bebeszélik maguknak, hogy nincs is itt semmi, csak a média, meg a háttérhatalom, meg bilgéc, meg 5g meg a faszom tudja mit találtatok még ki, ami mögé bebújhattok, csak a valóságot ne kelljen elfogadni. Ja basszus, bocs, Sorost kihagytam!

Értelmes emberek tudomásul veszik, hogy most ez van, tudomásul veszik, hogy most kicsit vissza kell venni, felveszik hiszti nélkül a kibaszott maszkot, mert belátják, hogy ezt kell tenni - vagyis megteszik a szükséges óvintézkedésket és élik normálisan az életüket. Hisztizés, hörgicsélés, valóságtagadás és főleg kibaszott konteók nélkül!

Ti vagytok akik itt hisztiznek, akik rinyálnak, naponta jönnek elő az ilyen kurva nagy leleplezéskkel mint a blogger, akik kamupártos kamu-gyógyszerészeket sztárolnak, akik 5 perc után már meg akarnak fulladni egy kurva műtősmaszkban (amiben orvosok amúgy órákat műtenek) és az összes többi agyatlan faszság.

Ti vagytok azok, akiknek alternatív valóság kell, mert nem meritek elfogadni az igazit.

Mi meg csak röhögünk rajtatok - maszkban. :)
Koroknay 9999 bejegyzést írt 2020.10.10 18:14:03
@Wildhunt: Nem, a maszktól nem tűnik el a vírus, a maszk segít gátolni a vírus terjedését, ezzel csökkentve az esetszámot és az egészségügyre - nem utolsó sorban az egészségügyi dolgozókra - nehezedő nyomást, valamint segít védeni a veszélyeztett csoportba tartozó embertársainkat. Ezért hordja minden civilizált ember, az egész kibaszott világon, bármilyen hiszti nélkül.

A vírus majd a védőoltástól és az így kialakuló nyájimmunitástól fog visszaszorulni. (a ti nyelveteken fogalmazva: amikor majd megcsippelnek a nanorobotokkal, hogy aztán 5g-ről irányíthasson a bilgéc) ...ja, meg Soros! :)