Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v.g

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pihi Munka-munka 2009.05.21 17:25:00
Sok a munka, nincs idő csak úgy a neten nézelődni. Majd talán júniusban :) ..
Ha valami különleges csokira vágyunk nem kell messzire mennünk, létezik ugyanis egy magyar csokoládékészítő, aki termékeivel és minőségével is felveszi a versenyt a világ legjobbjaival. Kicsi, ám fantasztikus boltja megtalálható a Királyi Pál utcában Rózsavölgyi Csokoládé…..
Pihi Mai személyes: bugyi 2009.02.23 23:27:50
Miért és hogyan alakul ki egy-egy tárgy vagy használati dolog vagy ruha halmozása? Nem gyűjtöm a bugyikat, de pakolás közben megszámoltam őket: 29 db bugyim van. Nem érzem soknak, és mostanában már csak akkor veszek, ha valami olyan színt látok, amilyen még nincs. Ez tényleg gáz?..
Pihi Mai személyes: fodrász 2008.11.11 21:50:00
Ismét fodrásznál voltam. Másfél hónappal ezelőtt nagyon rövidre lett vágva a hajam, és bár ennyi idő alatt nem igazán nőtt meg, de a fazonját azért elvesztette. Megbeszéltem a fodrásszal, hogy most nem vágjuk le annyira, mert távlati tervemben szerepel egy kicsit megnöveszteni.…..
Egyik barátnőm felhívott a napokban, hogy találkozzunk, mert bejelentenivalójuk van (párjával közösen). Lévén, hogy huszas éveik végén járnak (vagy ki tudja, éveket nem tartok számom :) két dolog merült fel egyből bennem: házasság vagy gyerek. Egy éve vannak együtt, és…..
v.g 2008.11.06 15:36:48
5 éve két sarokra lakom a New York Palotától. Láttam, ahogy belekezdtek a fejújításába, ahogy hónapok alatt szép lassan felújították a Kávéházat (folyamatosan látni lehetett a munkálatokat), és vártam, hogy megnyisson. Megnyitott és hihetetlen, de azóta sem voltam még bent,…..
Pihi Stíluskörkép: Hálószobák 2008.10.09 13:29:00
Gyűjtemény kedvenc hálószobáimból. Kicsit különböző stílusúak, de igazából mindegyiket elfogadnám. Időnként lehetne cserélgetni őket, nehogy megunjam :) ...mármint ez alatt nem azt értem, hogy az egyik hapsi hálószobájából a másikba megyek :))  További képek az…..
Pihi Mai személyes: Beteg megint 2008.09.26 16:57:35
Na ismét összeszedtem valamit, aminek nem örülök. Fáj rettenetesen a torkom, náthás vagyok, rossz a közérzetem. A munkahelyen csupa hasonló tünetekkel rendelkezők vesznek körül, így várható volt, hogy én is elkapom. Kész óvoda. :) ..
Pihi Vitorlázás 2008.09.21 01:17:00
Gyönyörű helyeken...   Amikor tartósan nagy a szél, és már úgy érzed, hogy az egyik lábad hosszabbra növesztenéd...   Ilyen dolgokat is láthatsz...   No meg ilyen megy el melletted...   Ide is eljuthatsz, nem a szokásos útvonalon...   Amikor megszivatnak…..
Pihi Mai személyes: Kudarc 2008.09.03 09:12:00
Maximalista vagyok, szeretem a kihívásokat. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretném, akkor egy ideig teljes erőbedobással azon vagyok, hogy elképzeléseim szerint alakítsam. Ha ezután sem sikerül, akkor azt első olvasatban kudarcnak fogom fel, kis idő elteltével meg egy megoldatlan…..
Pihi Mai személyes: Pszihó 2008.09.03 02:45:00
Itt az ősz (persze még szinte nyár van), és már most félek a depressziótól. Tavaly megúsztam, de idén érzem, hogy nem lesz ennyire egyszerű. Sajnos a hideg őszt, telet nehezen viselem. Valami jó kis lélekerősítőre lenne szükségem :)..
Pihi Vicces 2008.08.26 09:56:06
Ma reggel munkába menet láttam egy fickót, aki autóvezetés közben a kományán dobolt két dobverővel. Időnként a környező műszerfalat és a visszapillantó tükröt is megütögette. Remélhetőleg a pedálokon nem ugrál.Bár vicces volt a helyzet, de valószínű nem találnám annak,…..
A vonaton ismerkedés is olyan fiktív és egyben zajos történet. Érdekes, hogy fél évig jártam pécsre és vissza, és kurvára nem állt velem szóba senki, ellenben egyszer nem bírtam leszállni a Piliscsabára tartó vonatról, csak Újpesten, ami akkor a világ végének tűnt (ma itt…..
Pihi Beteg görény 2008.08.12 22:24:33
Macinak valami baja van. Hullik a szőre és az utóbbi időben sokkal kényszeresebben kezdett viselkedni. Ma orvosnál volt, vért vettek tőle, további kezelés annak függvényében. Az a rossz tapasztalatom van, hogy ha egyszer elkezedek orvoshoz járni velük, akkor onnantól hetekig…..