Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sereglei

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézettségi rekordokat döntött az HBO Max első, teljesen eredeti koncepción alapuló sorozata, A besúgó, amelyről már eddig is rengeteg kritika, véleménycikk és elemzés született. A műsor első felében körbejárjuk mi is a sorozatot, utána pedig egy friss mozibemutatóval, a Robert Eggers-féle Az…..
  Folytatjuk a hagyományokat, értékeltük az elmúlt évet három top 10-es listában. A 2020-as moziszegény évhez képest tavaly szerencsére sokkal nagyobb volt a merítés. Akadtak meglepetések is a listákon, de átfedések is bőven. Menetrend: 03:17 - A három 10-es lista2:03:45 - A legjobb magyar…..
2020. december 31-én hivatalosan is véget ért az évtized, ezért ahogy 2009-ben, úgy most is felkértük a Filmvilágba rendszeresen publikáló szerzőket, hogy készítsék el az évtizedes listáikat - összesen 40-en vállalták a kihívást (pont mint 2009-ben). (A Filmvilág Podcast évtizedösszegző adása itt…..
Az év, amikor Viggo Mortensen sofőrnek, az ifjabb Washington KKK-tagnak állt, Natalie Portman expedícióra, Szamosi Zsófia munkába indult, Toni Collette megőrült, Jesse Buckley befutott, Christian Bale alelnök, Chadwick Boseman párduc lett, plusz csillag született és kedvencünk lett A kedvenc.…..
Az év, amikor Emily Blunt elmerült a mexikói pokolban, Charlize Theron áthajtott a namíbiai sivatagon, Cate Blanchett és Rooney Mara egymásba szeretett az ötvenes években, Tom Cruise kilógott egy repülőből, Tarantino rendezett megint egy westernt, az erő felébredt, és Nemes Jeles mindent (is)…..