Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azzz

53 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pásztor Bence ifjúsági korúként a junior világbajnokságon ezüstérmet szerzett férfi kalapácsvetésben. Tovább..
Új egyéni csúccsal és egy félelmetesen bátor futással 800 méteren ezüstérmet szerzett Krizsán Xénia a barcelonai junior Világbajnokságon. Tovább ..
Elkezdődött a junior Világbajnokság Barcelonában és rögtön örülhetünk is: eleve két kiváló rövid gátasunk indulhatott és közülük az egyikért újra szoríthatunk majd a következő körben is. Tovább..
Véget ért az Európa bajnokság és itt az idő, hogy legalább egy rövid ideig a következő nagy edzésetap előtt (ami az Olimpiát célozza majd meg) kicsit ünnepeljük azokat, akikre büszkék lehetünk és akik annyi örömöt okoztak nekünk ebben a pár napban. Az induló 50 ország…..
Elhihetjük. Tényleg igaz: Deák-Nagy Marcell ezüstérmes az Európa bajnokságon Helsinkiben 400 méteren! Tovább..
Eddig minden szép, eddig minden jó. A Helsinkiben rendezett Európa bajnokságon a magyar csapat remekül helyt áll, döntőbe jutott jó pár indulónk pedig a viadalnak még koránt sincs vége. Tovább..
Már csak egyet kell aludni (bár opcionálisan ez ki is hagyható) és elkezdődik az Európa bajnokság Helsinkiben, ráadásul rögtön ez első napon a magyar csapat nagy része rajthoz is áll..Ők: Tovább..
Hihetetlen világcsúccsal nyerte meg az Egyesült Államok válogatóján a férfi tízpróba versenyszámát Ashton Eaton, míg itthon eldőlni látszik, hogy sajnos egyre valószinűbb, hogy nem lesz magyar ebben a számban az Olimpián. Tovább..
Elkezdődött… Nem csak a hétvége (hálás szemeimet ezért az égre emelve mormolok egy köszönömöt), hanem az Egyesült Államok atlétikai bajnoksága is, amely egyben válogató a londoni Olimpiára. Saját kontinensünkön pedig lassan mindenki pakol és útra kel Helsinkibe, ahol az…..
Míg mi a közelgő kontinensbajnokságra készülünk és izgulunk, a nagy vízen túl is összemérik erejüket a legjobb atléták: elkezdődött az Egyesült Államok nemzeti bajnoksága, amely egyben válogató is a londoni Olimpiára. Tovább..
Immár teljes a létszám, azaz szerencsére vasárnaphoz képest nőtt is egy fővel a Helsinkiben rendezendő kontinensviadalon indítható versenyzőink száma. Tovább..
A tegnapi velenjei verseny eredményeivel adós vagyok: ráadásul jó hírek, hiszen több magyar is dobogóra állt a szlovén városkában. Élükön és az egész kalapácsvető mezőny élén például Pars Krisztián, aki 81.48 m-el nyerte meg a viadalt. Női vonalon Orbán Éva a második…..
Eurosport Atlétika Blog Karambol 2012.06.14 21:42:00
A mai napon rendezik meg Velenjében az egyik legrangosabb szlovén 1 napos viadalt, ahol több magyar is rajthoz áll: Pars Krisztián és Papp Krisztina biztosan és az eredményekről holnap tudunk beszámolni. Amivel viszont ma szolgálhatok, az pár link, ami esetleg érdekes vagy…..
Eurosport Atlétika Blog Ejha! 2012.06.12 14:31:00
Roman Sebrle nevéhez fűződik a tízpróba világcsúcsa: egyetlen halandóként jutott át a 9000 pontos álomhatáron 26 ponttal 2001-ben. Azóta voltak már jobb és rosszab korszakai hiszen eltelt egy dekád de Sebrle még Londonban is megpróbál helyt állni. Ehhez szépen lépdel is…..
Eurosport Atlétika Blog 160 kg 2012.06.12 14:06:00
Andreas Thorkildsen a twitter és instagram oldalán napi rendszerességgel posztolja ki az éppen aktuálisan elfogyasztandó kávéját de néha belecsusszan más is. Így került ki nemrég ez a pillanatfelvétel, ami egy 160 kg-os fekvenyomást örökített meg. ...
Ledőltek a gátak és immár nincs akadálya, hogy két atlétánk képviselje Magyarországot a londoni Olimpián. Tovább  ..
A hétvégén rendezték meg a nagy Almában a soron következő Diamond League versenyt, Kővágó Zolival a fedélzeten. Tovább..
Eurosport Atlétika Blog Ukhov 237 2012.06.07 15:12:00
A világ idei legjobb magaugró eredményét produkálta az orosz Ivan Ukhov szerdán, a lengyel Opole városkában tartott speciális magasugró versenyen. Tovább..
 ..nem egyszerű feladat. De gyermeket neveleni alapból sem, bár mindkettőt csak hírből hallottam. Egy reklámkamnpány viszont ráfókuszált erre a nemes és megható témára: a sportolók és édesanyjuk viszonyára. Rengeteg kisfilmet forgattak, atlétákkal is. Kiragadva egyet,…..
 Akinek nem lenne elég a kép, annak picit több - bár szerintem nem a legelőnyösebb felvételeket sikerült kimazsolázni..- szóval nosza. Nézzünk és szavazzunk!Ohhh. És türelem! A video elindul, csak bűn lassan.. ..
Végre az emberek is kezdik észrevenni, hogy a sportoló hölgyek között is akadnak kimondott szépségek illetve azt is, hogy a fiúkon is szívesen időzik az ember lányának szeme. Tovább..
Rómába utazott a Diamond League aktuális szereplő gárdája: csütörtök este tartották az előadást az Olimpiai Stadionban.Tovább  ..
Új játék indult, amely a Sármosok Ligája nevet kapta és már a nyolcaddöntőknél járnak. 2 sportoló közül kell választani, ezen a héten egyikük egy jól ismert atléta: Kiss Dániel, Európa bajnoki bronzérmes, 110 méteres gátfutásban országos csúcstartónk. Szavazni igen…..
Eurosport Atlétika Blog Essence 2012.05.30 14:53:00
Sanya Richards-Ross a júliusi essence magazin Olimpiai különkiadásában fellelhető.Némi ízelítővel kínál minket a twitter oldalán....
Legendás távol- és hármasugrónk, Kalocsai Henrik 72 esztendős korában elhunyt. Eleinte távolban, majd hármasban aratta sikereit, melyben volt Universiade győzelem, Európa bajnoki 6. hely majd 1966-ban egy bronzérem. Emellett az ugróatlétika ikonikus alakja volt, búcsúztatására…..