Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emericus

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vállalatok már tervezik az "oltott" alkalmazottak cseréjét, akik valószínűleg néhány éven belül meghalnak. Az olaj- és gáziparban dolgozó ügyvezető, aki nagyvállalatok utódlási terveit dolgozza ki, arra figyelmeztetett, hogy világszerte a vállalatok már azt tervezik, hogy a következő néhány évben…..
Emericus 2021.06.30 17:44:46
Első zuglói közmeghallgatását  tartotta Horváth Csaba és az új alpolgármesteri csapat. A közmeghallgatás alig-alig volt meghirdetve, hisz a Zuglói Lapok szeptember óta nem jelent meg. A lakosság egyelőre türelmesen tájékoztatta az új vezetőt a kerület akut ügyeiről, aki udvariasan, határozottan,…..
Emericus 2019.12.17 16:21:12
Mint már sokszor felmerült -  még vizsgáló bizottságot is létrehoztunk -  a zuglói  önkormányzat rossz működésének az egyik fontos oka, hogy a polgármester nem hajtja végre a testületi döntéseket. Erre szomorú példa az Állandó Helytörténeti Kiállítóhely ügye. A még februárban írt előterjesztésemet…..
Háromnegyed éve folyik a Pillangó-park felújításnak hívott szétbarmolása. Az ott lakók mára beletörődtek a pusztításba, mely a zuglóiaknak eddig 678 millió forintjába fájt.  Most, miután az eddig kapott 590 millió mellé újabb nettó 69 millió forintot fejtek ki az önkormányzattól nekiálltak a…..
Emericus 2019.05.05 11:00:25
Eddig TELJESEN rosszul mostad a farmered: csoda, hogy olyan hamar kifakult, kikopott? Csoda, hogy olyan hamar venned kellett egy újat, súlyos tízezrekért? Spurman megmondja, hogy is kell ezt csinálni. >>>KATTINTS! SPURINA FILLÉRES RECEPTJEI ÁPRILISRA<<< Nehezen kapni jó…..
Ez az egész vasárnapi zárvatartós mizéria eléggé kontraproduktívnak tűnik politikailag a kormánypártoknak. Eddig nem volt szokásuk direktben a többségi vélemény ellen menni. A legújabb zseniális húzásuk azonban keresztbe veri a mégoly erőltetett kommunikációs maszlagot is.…..
Lehet vannak dolgok, amiket elsőre rosszként értelmezünk; ám olykor nem minden az, aminek tűnik... ..
Imi's LIFE... Vidéken mindig jó! 2008.08.12 09:34:00
...már csak azért is, mert ott érzem jól magam. Lássuk csak, mi történt a hétvégén! :-) [ 2008.08.09. - 2008.08.10. ] Hűha! Mi is? ^^ Szóval egy biztos, most szombaton is volt közös grillezés Attiláéknál, ami már-már hagyománnyá nőtte ki magát! Jó volt…..
Imi's LIFE... Jó napot kívánok. 2008.08.08 10:25:00
Sziasztok! Üdvözlöm - első sorban - barátaimat, ismerőseimet! ;)Egy blog lehet épp oly jó, mint felesleges. Én azért megpróbálkozom vele (tudom, a kutyák szokták...:)! Ha történik valami jó az életben/életemben, akkor azt le is írom majd, megosztom Veletek. Miért ne?! Bízom…..