Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kónya_Péter

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újságíró, egy érdekvédő, egy közösséget tényleg építeni szándékozó ember mindig nagy bajban van, akkor amikor találkozik egy valódi hazugság cunamival. Mit tegyen? Hallgason? Hallgatni annyi, mint beleegyezni! Védekezzen? De a túlzott védekezés szintén a megerősítés jele! Bármit és bárhogy tesz…..
Kónya_Péter 2020.09.27 20:14:01
Én csak helyeselni tudok, hogy buuzinak lenni a legkirályabb, pláne, hogy ha vékonka fiúcskáról van szó. Igaz engem tavaly kúúrvára nem érdekelt, hogy volt pár postás kollégája, akinél reggel fél 9-kor kiment és bejött 11 és 12 között és volt, amikor a leszámoló megérkezése előtt leszámolt és nem volt sem a jelenléti előtt számolgatva a minusz órák száma lappal elé tartva sem baaszogaatás, de hát mit tegyünk, én egy jókora f@@sszoopó buuzi vagyok a HAHO buckából és szeretem sokáig nézni a zöld ruhás postás fiúkat, ahogy kint a járásokban portyáznak és késő estig leveleket visznek még sötétedés után is, ahogy egy fullon jól nevelt buuzitól ez rendszerint elvárható. Mindezek mellett aki a buckába van beosztva és nem csatlakozik eehhez a kőkeményen buuziknak szánt fórumhoz és nem b@@szik egy fiúval sem utána, annak kúúúrvára meg kell fizetnie a túlórák mellett, mert a Mónus Csaba az admin, aki főképpen mindenáron fiúkat akar leszoopni és hátúlról megb@@szni, mert az a fő életcélja, nélküle nem tud meglenni.

A HAHO buckába meg még rendesen írogatok, mert ha panaszom van, akkor hátha mehetek valamelyik férfival rendesen b@@szni, ha meg a HAHO bucka miatt felhívják az emeletre, akkor trióba nézhetem a férfiakat és nekem az főleg kúúúrvára jó!

Az elektromos canga meg nem kell a pics@'ja alá, mert legalább megizmosodik és hátha a f@@sza is megerősödik és akkor jobban tágul a pics@'m.

Aki szeretne kőkeményen b@@szni, annak irány a HAHO bucka, rengeteg buuzi van ott!

@Kovacs Gerike:
A tetőt meg nem kell megjavítani és nem csak a kúúúrva hideg miatt, hanem azért is, mert legalább bejönnek az egerek is. Az egér f@@szát ugyan felesleges bedugni a seeggem vagy a postás seegge likába, mert az biztos nem fogja azt tágítani, de a száján keresztül a f@@szomra fel tudom húzni, mint a kotont és húzogatni és még ráadásul a metszőfogai is erősen kényeztetik a f@@szomat eléggé rendesen.