Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovacs Gerike

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újságíró, egy érdekvédő, egy közösséget tényleg építeni szándékozó ember mindig nagy bajban van, akkor amikor találkozik egy valódi hazugság cunamival. Mit tegyen? Hallgason? Hallgatni annyi, mint beleegyezni! Védekezzen? De a túlzott védekezés szintén a megerősítés jele! Bármit és bárhogy tesz…..
Kovacs Gerike 2020.09.26 20:17:43
@Monus Csaba:

Itt vagyoook! Cimbi!

Majd pippantunk mindjárt, csak jöjjön már el az a kuurva tél, akkor majd jó hideg lessz abban a tavalyi túlórái miatt félbehagyott tetőtérfelújításos szobában, ahol ő lakik és mi mást lenne jobb megdugni, mint egy kőkeményre befagyott pics@'t kuurva vastag jéggel, ahol is 2 legyet ütünk 1 csapásra, mert az ánuszlik sem tágul annyira és a kemény luk is szűk és a sz@@rrá fagyott test kevésbé is mocorog, tehát azzal sem kell szoopni a f@@szt. Ha még ráadásul valamelyik gipszkarton tábla onnan rázuhan a g3cibe és agyonb@@ssza, akkor pláne nem fog mozogni, tehát még az is kib@@szottul jó lesz.

A nők meg nyilván azért mehettek általunk haza jóval korábban, mert mi a férfiakra izgulunk és egy nő csak zavaró tényező és kúúrvára felb@@ssza az agyunkat, mert véletlenül rájuk állna fel a farkunk.

Tehát munkára fel és irány fiúkkal a Dr. Lengyel Lajos utca, a posta meg jó lesz kukkolási helynek.