Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mazur51

442 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aaand, Action! Rams előzetes 2020.12.29 21:02:57
Két díjnyertes birkatenyésztő fivér állandóan egymással versenyez, amíg egy nap a hatóságok a környék összes birkáját el nem viszik, valami betegség miatt. De nem adják fel, a kérdés csak az, hogy össze tudnak e fogni, hogy megmentsék a környezetüket és az örökségüket?  ..
Két rendőr megpróbál elkapni egy sorozatgyilkost.  Ennyi a történet, de akkor miért is lehet érdekes ez a film? Elsősorban John Lee Hancock (Későn kezdő, Útonállók, Alapító ...) miatt, de ne feledkezzünk meg a színészekről sem. Meglehetősen erős trió viszi a prímet, akik: Denzel Washington, Rami…..
A jövőben egy drónpilótának és egy félig robot katonának meg kell akadályoznia egy közelgő atomtámadást.  A főszerepben: Anthony Mackie A film január 15.-én érkezik a Netlixre, Halálos harcmező címmel. ..
Egy érdekes koncepciójú háborús sci-fi akció, ami vagy jó lesz, vagy nem. Mindenesetre Chloë Grace Moretz miatt adok neki egy esélyt. Egy bűnös trash szórakozás még lehet belőle...
Csak a szokásos, világvége, katasztrófa, szörnyek, cápák, Hollywood-i kasszasikerek vacak átdolgozásai...
Aaand, Action! Senki előzetes 2020.12.25 12:37:27
Hutch Mansell (az Emmy-díjas Bob Odenkirk, Better Call Saul, Breaking Bad) az a fickó, akit észre sem veszel. Kertvárosi apuka, mellőzött férj, jellegtelen szomszéd. Egy senki. Amikor egy éjszaka két tolvaj betör az otthonába, az incidens belobbanja Hutch ismeretlen, régóta forrongó dühét, és olyan…..
Aaand, Action! Wrong Turn előzetes 2020.12.19 12:46:30
Rebootolják a Halálos kitérő sorozatot, mert ... nem tudom minek...
A folytatásban a bombaszakértő Poon elveszti az egyik lábát, majd évekkel később gyanúsított lesz több terrorista támadásban is, miközben amnéziával is küzd.  A főszerepben most is Andy Lau. ..
Aaand, Action! The Rescue előzetes 2020.12.19 12:32:39
Dante Lam legújabb akció-dús filmjének főszereplője, a kínai parti őrség mentőosztaga. A Skyfire után a kinaiak újfent egy látványos katasztrófafilmmel készültek. ..
Néhány barát úgy dönt, hogy megrendezi a Haverok játékát, ahol egyre őrültebb versenyszámokban mérik össze a tudásukat és az erejüket. A győztes viszi a pénzt amit összekalapoztak. A film a Haverok harca nyomvonalán halad, csak sokkal flúgosbab és debilebb.   ..
A Tv2 férfiakra pozicionált kábeladója, a Pro4 ősszel megújítaná a tévés időjárás jelentések műfaját, legalábbis itthon, hiszen az, hogy csöcsös bemondókkal adják el a másnapi jégesőt, az nem magyar találmány. A Pro4 késő esti műsorán meztelen műsorvezetők fogják tájékoztatni a gúvadt szemű,…..
Aaand, Action! Call Trailer 2020.11.11 13:48:44
Két nő akik 20 évre élnek élnek egymástól, egy hívás ami összeköti őket és egy sorozatgyilkos. Így elsőre a Frequency című film ugrott be erről, a koncepció most is érdekes és a filmet még láthatjuk is, mert moziban nem lesz, ellenben november 27-én felkerül a Netflixre.  Szereplők: Park Shin-hye,…..
Aaand, Action! Breach előzetes 2020.11.11 13:18:35
Egy nagyon gyengén összerakott CGI űrhajó a fedélzetén az emberiség jövőjével útnak indul, de ahogy az lenni szokott valami bekavar. Ezúttal egy idegen lény, ami parazitaként megfertőzi az embereket, akik ennek hála a Kaptár filmek szettingjében találják magukat, velük szemben pedig az utóbbi évek B…..
Aaand, Action! Szuperagy előzetes 2020.11.11 13:08:26
Egy tipikus háziasszonnyal sosem történik semmi – és Carol (Melissa McCarthy) meghökkentően tipikus háziasszony – volt eddig. De most egyre furcsább dolgok történnek vele.Először visszabeszél neki a tévéje, azután beszól a telefonja, majd végül a mikrohullámú sütője is szemtelenkedni kezd vele, és ő…..
Aaand, Action! Max Cloud előzetes 2020.11.10 20:15:18
Max Cloud az univerzum hőse, naponta menti meg a galaxist, egy videojáték főszereplőjeként. A történet Tron-os fordulatot vesz és bekerül a játékba egy fiatalember, akinek szembe kell néznie egy börtönbolygó lakóival és helyt kell állnia a nagy hős mellett is.  Amilyen gagyinak tűnik a film,…..
Folytatódik a a cukrász és a hercegnő karácsonyi kalandja ezúttal bekavar egy harmadik hasonmás is. ..
Aaand, Action! Skyfire előzetes 2020.11.09 21:53:55
A Tianhuo sziget tökéletes paradicsom. Az ideális üdülőhely, a Csendes Óceán-i tűzgyűrű övezethez tartozik. Egy nap a szigeten található vulkán kitör és a paradicsom hírtelen izzó pokollá változik, ahol mindenkinek menekülnie kell az életéért.  Szereplők: Xueqi Wang, Hannah Quinlivan, Shawn Dou, …..
Aaand, Action! Girl előzetes 2020.10.31 07:52:08
Egy nő hazatér, hogy megölje az apját, de megelőzik.  Ahogy válaszokat keres, rájön hogy a család öröksége sokkal veszélyesebb mint hitte volna. ..
Egy gonosz pornóoldal, két barát, egy útvesztő és egy szellem. ..
Anyuci és lánya elmennek egy tóparti házhoz, ahol lány megismerkedik anyukájának friss adoniszával, aki eleinte kicsit furcsa, majd mikor belesétál a világító vízbe, akkor válik nagyon nagyon furcsává. ..
Aaand, Action! Parralel előzetes 2020.10.31 07:12:02
Egy kis baráti társaság megtalálja a kaput, amin áthaladva minden álmuk teljesül, de mindennek van ára. Egyikük átlép egy határt és onnan nincs visszaút számukra, az idővel nem jó játszani...
Egy vándor megcsíp egy gondnoki állást egy régi vidámparkban, de a gondok csak azután kezdődnek számára. Főszerepben: Nicolas Cage. A film szinopszisának poénja, hogy az IMDB szerint a vidámpark neve Wally’s Wonderland...