Regisztráció Blogot indítok
Adatok
probabilitas

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap híre: A kormány úgy döntött, hogy a gyermeket nevelő szülők, a nyugdíjasok, a munkanélküliek és a közfoglalkoztatottak számára további hat hónappal (vagyis valószínűleg 2021. június 30-áig) meghosszabbítják a moratórium lehetőségét. Azaz, ha nem is a teljes lakosságra vonatkozóan, de…..
probabilitas 2020.09.23 12:37:43
"Kedves" Kommentelők!
Végig olvasva türelmesen a gondolatokat, nagyon sokféle válasz tolult a fejembe. Legfőképp a stílusra gondolok.
1. Hogyan jut eszükbe embereknek - még ha láthatatlanok is - ilyen stílusban, ilyen szóhasználatokkal írni?
2. Az általánosítás arról ad tanúbizonyságot, hogy nagyon egysíkú gondolkodást birtokolnak.
3. Hogy lehet ítélkezni egy embercsoportról, hogy lehet elítélni őket úgy, hogy a másik fél meg sincs hallgatva.
Amennyiben megismernének pár történetet, úgy a szégyen tüzében égnének, kivétel a szociopaták, ők nem, mert nekik nincsenek ilyes fajta érzelmeik.
Teljes mértékben egyetértek Dr. László Gábor jogász úrral, hogy igenis a deviza károsultakat is menteni kell. Miért is? Mert sokan áldozatok, és be lettek csapva. Nem mindenki házra vett felt hitelt, és aki arra, ki volt számolva a törlesztés folyamata. NEM KAPTAK TÁJÉKOZTATÁST, sőt továbbmegyek ez egy direkt előre kitervelt akció volt.
Miért baj az hogy valaki saját otthont akar teremteni? Ha albérletet fizetünk, az elszáll a szélbe, így legalább egy idő után valóban a miénk az ingatlan. Miért kell elítélni valakit aki tervez? Mi a bűne? Az hogy hitt a pénzintézeteknek? A bizalom? Ezért kell bűnhődni? És mi van azokkal akik egy üzleti beruházás (építőipar) céljából vettek fel devizát, majd a 2008-as ingatlanválsággal tönkre mentek? Azok a családok is bűnhődjenek? És olvasom, hogy van aki ebből akar most meggazdagodni? Hogyan? Hisz nem tudja áron alul már megvenni az ingatlanokat mint régen.
Jogász Úrtól én kérek elnézést a blogja alá írt kommentek miatt.
Mielőtt írtok emberek "lépjetek már bele a másik cipőjébe"! És tessék kialakítani magatokban az együttérzést, ha nem megy inkább hallgassatok!