Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Török Szultán

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilvánvalóan mindenkinek mást, ebben persze nem különbözik ez az év sem a többitől. Az azonban érdekes, ki hogyan látja és éli meg a magyarságát, Magyarországhoz való viszonyát – éljen bár külföldön vagy a szülőhazájában. Számodra mit jelent magyarnak lenni? Írd meg a hataratkelo@hotmail.com…..
A Török Szultán 2020.09.23 08:02:15
@Horthy Miklós cselédje: Horthy korszak? Tisztelettel kérdem a tanult kollégát, hogy történelem órákon részt tetszett-e venni e korszakról? És vajon a Don kanyarnál is ott volt még a büszkeség, nagy örömmel várták a leendő összecsapást a remek magyar haditechnikai ellátottsággal, lefagyott lábujjakkal?

Jó a közeg ott? A sok összeesküvés elmélet meg a dögöljön meg a szomszéd tehenestül a koronavirusban de nem veszek fel maszkot mert nincs is virus beeee ... Aztán vár a remek magyar egészségügy, csupa pohnet, vidám jókedvű orvossal akik mind nagy örömmel mennek most a vágóhid... izé, munkába...

De irigyellek... neked nem kell gondolkodnod. Könnyű, szép életed lehet.
A Török Szultán 2020.09.24 11:55:59
@J.W. Booth: Igy van, max respect minden egeszsegugyisnek, karbantartonak. A körülmények orzalmasak s ez rajuk is kihat egy nagyon elhanyagolt teruleten alljak a sarat.
Svájc tovább halad a technológiai innovációk terén. A napokban adtunk hírt arról hogy Svájc szintet lépett a kriptovaluták terén és kidolgozta a frank digitális stabil coin változatát a DCHF digitális eszközt. Most az egyik legnagyobb svájci egészségbiztosító az Atupri Egészségbiztosító adott hírt…..
A Török Szultán 2020.09.23 06:07:41
Brian Armstrong, az Egyesült Államokbeli Coinbase nevű kriptovaluta váltójának vezérigazgatója azt állítja, hogy az Apple megfolytja a kriptográfiai innovációkat és mellőzi a DeFi-t (decentralizált pénzügyi rendszer), hogy megvédje magát a versenytől.  Egy Twitter bejegyzésben Armstrong azt állítja…..
A Török Szultán 2020.09.23 06:06:11