Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Évi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Ismét be lehet lépni 2011.03.06 20:06:54
Délutánig gondok voltak a szolgáltatónkkal, ezért sokan nem tudtak belépni a játékba. Most nálunk már flottul működik.A "raktár lassú nyitási" és gyár bugokat a holnapi nap folyamán fogjuk tudni javítani.P.s.: az ezzel kapcsolatos hibajelentésekre egyenként nem fogunk…..
Tanyavilág Hegesztjük! 2011.02.03 11:05:00
Sziasztok!Észrevettük, hogy egyes farmok néhány napos időutazáson mentek át, javítjuk a hibát.Ha hibát jeleztek felénk ezzel a jelenséggel kapcsolatban, akkor az nagyon sokat segít. De csak akkor, ha a következőképpen teszitek:1. A játék felületén jelentsétek, ne itt kommentben.…..
Sok küldetésekkel kapcsolatos kérdést / hibajelentést kapunk.Nem kell elkeseredni, csak egy rövid ideig lesztek küldetések nélkül. Miközben a csapat egyik fele hibákat javít, a másik fele már az új küldetés rendszert teszteli.Ezek az új küldetések sokkal több örömet fognak a…..
Tanyavilág Valami készül 2011.01.18 17:11:00
Az elmúlt hetekben eléggé eltűntünk. Nem volt nagyon mit kommunikálni, annyit láthattatok csak a TanyaVilág fejlesztéséből, hogy mindig egy kicsivel kevesebb hiba van. Új tárgyak is kerültek a játékba, de nem adtunk arról hírt, hogy min dolgozunk éppen.Eddig minden nagyobb…..
Grapefruit. A régen Barbados tiltott gyümölcsének is nevezett citrusfélét sokan fogyasztják különleges, kicsit kesernyés íze miatt. Levét palackozva italként árusítják, héját az élelmiszeripar használja. Mi mást lehetne mondani a grapefruitról, mint azt, hogy finom, egészséges gyümölcs? A 70-es…..