Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Calcifer

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kiemelt mondat: "ha most elkezdjük, csak elrontjuk, és azt nem akarja". Szemét mellébeszélés, csaj volt a dologban. Kedves szakítósblog. Nővérkém mutatta meg, milyen vidám is errefelé az élet, gondoltam legfrissebb ballépésem számára több mint megfelelő ez a…..
Fake? Photoshop? Volt már? Gipszstukkó, masszázs zuhanyfülke, aranyfülbevaló? Csak én nem láttam ilyen egyetemistákat 2001-ben?Sziasztok!2001-ben megesett történetem osztanám meg veletek. Két szakítás is lesz benne.A  főszereplő: Kamilla, Lilla és Józsi (álnevek,…..
Ki volt a nagyobb szemét? Aki félrekavart? Aki elolvasta ez erről szóló emailt? Aki el akarta tussolni? Aki búcsúszexre kényszerített? (Legközelebb a szakítóverset is kérjük mellékelni.)       Sziasztok! Reggelente jót szoktam mosolyogni a legújabb leveleken, a…..
Tanácstalanul állunk a levél előtt, de azért örülünk, hogy vannak még fiatalok, akik megtalálják a párjukat. Mondjuk ehhez kell egy olyan erős kezű domina, aki esélyt sem ad az idióta férfinak, aki majdnem elbassza az életét. Figyelem, bejegyeztük az összejövős blogot, lassan…..
Calcifer 2008.09.23 15:05:15
missbungle · www.last.fm/user/barbesz 2008.09.23. 15:00:11

nemtudommarkimondta: ,,A mai lanyokon csak azert van lyuk, hogy kartyaval is lehessen fizetni'' :)
Calcifer 2008.09.23 15:35:43
missbungle · www.last.fm/user/barbesz 2008.09.23. 15:12:22

persze, sima amex: kis sikoly, platina amex: foldindulas, egzenges

ismerkedos-licitalos oldal, na mar tudom mibol fogok meggazdagodni :)
Most mit is mondhatnék. Interneten nem ismerkedünk, bla-bla-bla, már én is unom magamat, úgyhogy beszéljünk inkább a lecsóról. Ki szokott a lecsó előtt levest enni? ...és ekkor, ebben a történelmi pillanatban, egy újabb magányos karácsony-szilveszter után, amikor…..
Azt hiszem, a szakítósblog egyéves történetének leghosszabb, legmegrázóbb, legfájdalmasabb levele következik. Vigaszt mi sem tudunk adni, de hebron azt mondta bele a szakítósbulin a Kossuth Rádió mikronjába, hogy ilyenkor jó tudni, hogy "Nem vagy egyedül". Nem…..