Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koroknay

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én tényleg tökre sajnálok mindenkit. Nem lesz népszerű ez a posztom, de el kell mondjam, hogy engem lassan hidegen hagy már a színművészetis happening. Annyiszor játszották el nekünk a hattyú halálát, hogy immunissá lettem. Van az a klasszikussá vált Blikk-cím, hogy "Nóci majdnem elejtette a…..
Koroknay 2020.09.18 10:24:14
Ugyan már, hát miért vagy ilyen negatív, hogy "Nem lesz népszerű ez a posztom"?

Már miért ne lenne a népszerű?

Még mindig azt hiszed, hogy van aki komolyan beveszi, hogy nem vagy nyakig a Fideszben? Hogy nem megrendelésre firkálod le hétről hétre a Fidesz aktuális narratíváit? Ne már... :)

Miután több posztban is kétsegbeesetten bizonygattad, hogy nem a NER vitte az Indexet (LOL) és egyébként is minden ok az új Indexben, amit az is bizonyít, hogy téged is kiraktak a címlapra (baszki...)?

Ugyan már öcsém! Engedd el!

Nevezzük ezt simán csak coming outnak. Látod már itt is vannak az új kis NER-es cimbijeid helyeselni!

Talán még egy Indexes állás is kinéz ha ilyen szépen mész előre!

Az milyen lenne, nem? Végre igazi "újságírónak" érezhetnéd magad mint az LMP-s cimbik, akik most hirtelen ott teremtek (jó, miután az igazi újságírók elmentek, de ne legyünk maximalisták). Büszkén lobogtathanád az Indexes névjegykártyát mintha az még mindig rangot jelentene és nem kibaszott szégyent!

De te rá se ránts öcsém! Tudod, a NER-ben az a jó, hogy mindig lesznek barátaid, mindig lesznek akik elhitetik veled, hogy tehetséges és jó vagy, aki akkora király, hogy a világ összes lovát is megülhetné egy seggel (mint Vidnyánszky, ugye?!). És persze mindig lesz kenyér is az asztalon bőséggel. A pártüdülő "Lady Mrd" fedélzetén pl. tök jó asztalok vannak, egyszer talán te is ott ülhetsz! Nem lenne fasza? Na ugye...

Akkor nem kell hát itt negatívkodni, hogy "nem leszek népszerű, brühühűűű"...

Jó hát mellettetek nem fognak tízezres tüntetéssel kiállni, amikor véget ér a buli, meg nem hogy 30.000, de 3 ember se lenne aki a saját pénzét tenné abba, hogy csináljatok saját újságot, mint az Index "hisztikéző" újságírói. Ja, meg hát a fél világ se fog odállni melléd, arccal, névvel, sehogy - ahogy most az SZFE mellett teszik, de hát ki nem szarja le nem?!

Hidd el, a Fideszben mindig népszerű leszel! Legalábbis amíg szükség van rád és amíg mindig azt írod, amit kell, ahogy kell! Az meg eddig is ment!

Szóval nyugi! Csak mindig meglegyenek az erőteljes nyelcsapások a megfelelő irányba és minden ok lesz! Abban meg profi vagy, ha másban nem is, szóval aggodalomra semmi ok, ide csak ennyi kell. Easy!

"Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship."
Koroknay 2020.09.18 10:59:24
@cicmen:

Pont annyira szállok vitába az állításaival, amennyire Vidnyánszky és a mögötte állók tették az SZFE tanáraival, diákjaival! Akik párbeszéd helyett lejáratóhadrjáratot indítottak az évtizedek óta az SZFE-n tanító, hazai és nemzetközi szinten is elismert szakemberekkel szemben.

"De nem baj, ez nekünk jó! "

Erre a mondatodra reagálnék külön is, mert olyan kis édi. :) Szóval "nekünk"? Mármint neked is? Te is része vagy a NER-nek? :)) Te is a hatalom birtokosának érzed magad? :)) Te az, utolsó kis kommentelőcske? Akinek annyi a szerepe, hogy vért izzadva körmöl éjjel-nappal, hogy az urait védje, akik közben kokós kurvákkal szopatják magukat a yachtjukon? :) Neked is van yachtod? Téged is reptetnek néha a NER magángépein? Vagy legalább elvisznek néha egy körre helikopterezni? Vagy már attól közéjük tartozónak érzed magad, hogy a f..ukat sz..od? Édi. :) Bocs, hogy lelombozlak, de te nem vagy és soha nem is leszel része a NER-nek, te csak egy kis porszem vagy, akin a Fidesz urai szénné röhögik az agyukat két csík kóla közt.