Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chorizo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levélíró jóval jobban járt annál a hölgynél, akinek a papírjaival céget alapítottak. De ez is elég kellemetlen ügy. Tisztelt Zugügyvéd, 2007.01.01-én ellopták a táskámat, benne a személyimmel, lakcímkártyámmal, TAJ kártyámmal és a…..
chorizo 2008.08.27 22:54:41
Időről-időre rácsodálkoznak az emberek, hogy miért ilyen szarok mások a Magyarországon kapható sörök, mint német/cseh/holland közértekben kapható márkatársaik. Balázs gyárlátogatáson próbálta leleplezni a Kozelt: Haverokkal úgy határoztunk - mivel idén nem voltunk olyan…..
chorizo 2008.08.22 16:25:39
Zseniális naiv ügyfelet talált EK a méltatlanul keveset linkolt Étteremblogon, akik amiatt panaszkodtak, hogy rövidgatyában és papucsban nem engedték őket az ötcsillagos Villa Medici éttermébe. Átkopiztam az egészet, mert annyia vicces: "A hétvégén 2008. 08 16.-án…..
Hát így tegyen bárki is a férfiak kedvére. Egy előző posztban a rövid haj még szakítóok volt, most meg már ez a szexepil, jól rá is farag a levélíró. Vigyázzatok a helyes pultos lányokkal, az egész világ szerelmes beléjük. (A levél még a születésnapi buli előtt…..