Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gömb_9

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden évben több mint 4 millió lányt metélnek körül, zömével 15 éven aluliakat. Az eljárásnak többféle típusa létezik: enyhébb változatánál a klitorisz fölötti bőrt csípik le, a legbrutálisabb csonkításkor pedig az egész nemi szervet eltávolítják, majd összevarrják. Egyiknek sincs semmilyen pozitív…..
Az egészséges életre vonatkozó régi tanács, miszerint egyél zöldséget, mozogj és szedj vitamint, úgy tűnik, mégsem teljesen helytálló. Évtizedes kutatások sem találtak semmilyen szilárd bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy a vitaminok és étrend-kiegészítők használata jelentős előnnyel járna. Sőt, a…..
Gömb_9 2020.11.28 18:41:34
@Gömb_9: egyik vitamint sem kell elhagyni, mindegyik létfontosságú része a szervezet működésének még akkor is, ha a szervezet képes vészüzemmódban működni akàr évtizedekig is. Ez nem azt jelenti hogy az a normális. A multivitaminok hasznos dolgok, és az is hazugság hogy ne lenne jó a sok c vitamin. Én napi 50 grammot is megiszok, ez növeli a szervezet energianyerési hatásfokát (részt vesz a redoxireakciókban), szebb, erősebb tőle a bőr és a vázrendszert is erősíti. Egyébként jó megfázás esetén meg influenza, korona esetén is.
A d vitaminból is sok kell, előbbiek esetén akár 10-20ezer NE.
Igaz hogy semmi sem önmagáman működik, a vitaminokhoz kellenek ásványi anyagok is, kálium, magnézium, réz, meg sok másféle.
Előzmények: ITT   Az önkielégítés erkölcsi megítélésében nagyon sok olyan szempont van, amit nem vizsgáltam meg az előző posztban. De nemcsak én, hanem azok sem, akik emberek millióinak  életére vannak hatással véleményükkel. Most ezeket a szempontokat fogom megvizsgálni,…..
(Hit)e hagyottak Újra otthon! 2013.12.26 14:07:29
Kedves Ex Hitesek! Most hozzátok szólok akik valaha a Hit gyülekezetéhez tartoztatok de vélt vagy valós sérelem ért, esetleg csak szimplán megfáradtál, úgy hitted, hogy egyedül közösség nélkül is meg tudod élni a hitedet, amiről ha őszinte vagy már tudod, hogy nem…..
Gömb_9 2020.11.23 20:38:57
Akkor sajnos el kell hogy mondjam, hogy az a szentlélek aki a hitgyüliben van, aki azt a fajta megtérést és istenfélelmet kialakítja az egy nagy büdös démon.
Én ezt csak egy nagyon nagy kàresemény után vettem észre és csak nagyon vontatottan, de most már sikerült olyan mértékben megtörni ezt a szellemet, hogyha az imakommandó összes tagja egyszerre mantrázna és minden hívő egyszerre mondaná hogy "térj meg ez az utolsó esély különben a pokolba kerülsz" akkor is csak röhögnék rajtuk, lövedékeik lepattannak rólam mint fagolyók a wolfrámpáncélról. Az egy más kérdés hogy bizonyos okoknál fogva sikerült a gonosznak meglékelni az életet, de az pont annak a 4 év hites megkötözöttségnek köszönhető. A megtérés a sátántól volt, a szentlélekkeresztség is. Varázslás és igézés működik szentlélekként a hit gyülekezetében. Mondjuk nem csak ott..
Azoknak mondom akik most vannak a harapófogóban, és most élik át azt az erőt ami istenként, szentlekként fellépve, annak a nevében meg akarja kötözni és a hitgyüli hamis krisztusához kötni őket, hogy ne féljenek szembefordulni vele, ne féljenek megkérdőjelezni a tekintélyeket és elszakadni tőlük, mert ha ezt nem teszik meg akkor démonikus leuralás alá kerülnek.
Ha törlöd akkor is ez az igazsàg és hiába jön a duma hogy "majd az isten előtt", csak röhögök rajta. Azt az "istent" én nagyon jól ismerem és a talpaim alatt van.
A saját magad és mások testi épségére való vigyázás új dimenziókat öltött a közelgő járvány fényében. Férjem, Czinege Balázs írt a Szabednem blogon arról, a járvány lelassítását hogyan segíti az alkalmi fizikai szex felfüggesztése, és hogyan lehet helyettesíteni. Szó szerint idézem a teljes cikket,…..