Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silvercat

23 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The rest of my life Life goes on. 2010.05.25 17:06:00
"Azt hittem, kiapadt már a forrás, Álom marad a hajózás, Mind, ami számított volna, Nincs se szél, se vitorla... Azt hittem, nincs fegyver a harchoz, Bátorság a kalandhoz, Nem jut idő magamra, senki nem tölt bort a poharamba. Én egyszerűen nem tudom, mitől változott meg…..
"A barátság olyasvalami, amely szinte az emberiség fölé emelkedett. Ez a szeretet mentes az ösztönöktől és a kötelezettségektől, ugyanakkor szabadon vállaltuk magunkra, szinte teljesen mentes a féltékenységtől, és nincs alárendelve annak a szükségnek, hogy szükség…..
The rest of my life Újra itt. 2010.05.20 19:31:00
Eltelt pár hónap az utolsó bejegyzésem óta. Úgy is felfoghatjuk, hogy hagytam magamnak időt regenerálódni. Sikerült-e? Nem teljesen. De lesz ez még így se. :PAzon gondolkoztam, hogy a csere vajon mindenképp minőségromlással jár? Miért van az, hogy elhagynak valakit, és az illető…..
Hát... az új évem nem úgy indult, ahogy szerettem volna. Igazából sosem indult még rosszabbul év. :( A barátom... a volt barátom. Ezzel mindent elmondtam. :( Már nem szerelmes belém, nem szeret többé, nem akar engem. Elmúlt nála az érzés, a láng. :( Nem mondom el a történetet,…..
Megint itt vagyok. Kicsit firkálgatok ide... lehet, 2009-ben utoljára. :)Túl vagyok 7-ből 5 vizsgán. Az eredményeket még nem tudom pontosan. Bízom benne, hogy jók lettek. Januárra maradt 2. Pszichológia és filozófia. Tanulnom kellene... alig 3 hetem van... de ki akar karácsony előtt 2…..
"Azzal egyet kell értsek, hogy a komment rész igenis arra van fenntartva, hogy az emberek véleményt nyilvánítsanak.. Ám a sajtó, jelen esetben ebben a formában (origo), viszont NEM! Üzenet ez a cikk (direkt nem kritika, ahhoz ugyanis ez igencsak kevés..) írójának, és annak aki…..
Mivel is kezdjem?? Holnap leszek 19 éves. Mégsem olyan kerek, mint a 18, vagy a 20. De majd az is eljön. :) Anyukámtól megkapom a gyönyörű könyvet - (L) Eclipse - Napfogyatkozás (L). A többi meglepetés rejtély. De már önmagában ajándék, hogy estére jön a barátom is, aki már…..
The rest of my life New Moon 2009.11.21 17:23:00
Nemrég értünk haza a moziból... barátommal voltam, mint mindig. :)Azt kell mondjam, ez volt életem eddigi legjobb mozija... (L) Újhold. Csodálatos lett a film is... akkora riszpekt érte, hogy ide sem fér... hogy lehet ennyire visszaadni a könyv élményeit??? Fogalmam sincs, de nekik…..
Megint csak 2 hónap telt el, mióta nem írtam. :D Na de nem baj. Mindig újra felbukkanok úgyis.Hát telnek a napjaim... a suliban... Pesten... már túl vagyok 2 vizsgán is. Mindkettő 5-ös lett. :) Fent is vagyok hétközben itten a fővárosban. xD Felköltöztem anyukám húgához,…..
Megint picit lemaradtam, azaz kissé mindig megfeledkezem eme blogról. :) De aztán eszembejut, hogy kellene írni. És ezt is teszem éppen.Tehát hatalmas események vannak mögöttem, és úgyszint előttem is. Felvettek Budapestre a Kodolányi János Főiskola andragógia szakára. :) Iszonyat…..
The rest of my life You Got It. :) 2009.07.20 21:33:00
Hajjaj, kicsit elmaradtam megint a történések "papírra" vetésével. :) De pótlom ám.Tehát Ednek azóta már van haverpajtija Jack személyében, aki fehér és piros folt van a fején. Aranyos halikáim. :)Mi történt még? Hmmm. Voltunk Zircen Kaukázus koncerten, ami nagyon jó…..
The rest of my life Aranyhal. 2009.06.24 22:45:00
Van egy aranyhalam. Egyet mondok, kettő lesz belőle. Ugyanis holnap kapok mégegyet. :) Hirtelen ötlettől vezérelve fűztem meg anyukámat. Már van egy kutyusom, akiről a korábbi bejegyzésekben már esett szó. Az én drága Picurom, aki idén volt 7 éves. :) ♥ Na, de anya szerint…..
Megvolt már a bankett is. :) Nagyon jó volt. :) Bizony, hosszú 4 év áll mögöttem, sok sok nevetéssel és rengeteg jó emlékkel. :) ♥ Vannak ugyan rosszak is, de azokkal ki törődik? Nem szabad. :) Egyik szemem sír, másik nevet. Sírok, mert hiányozni fognak egyesek nagyon.…..
Kezemben a kék kis könyv. Érett lettem. Hivatalosan is. Büszke vagyok, és büszkék rám a szeretteim. :) Magamra elsősorban azért vagyok büszke, mert nagyon keményen tanultam, és nem hiába. A matekom 3-as lett, de minden más 5-ös. És ez boldogsággal tölt el. Mert hát matekra…..
Tehát hosszú, hosszú, hosszú hónapok óta nem írtam. És akkor? :) Semmi extra. Most érettségiztem. Azaz folyamatban. Pénteken szóbelizek. Félek. :) De szerintem elég jó a túlélők aránya. :DMás dolgok jobban nyomasztanak. De arról most nem beszélnék. :) Ahogy Bödőcs Tibor…..
The rest of my life Újra itt. ♥ 2009.01.31 17:43:00
Nagyon nagyon régen írtam ide. Az az igazság, hogy nem vagyok az a blogolós típus. Még a rendes naplómba is ritkán írok. Pedig lenne mit, csak lehet lusta vagyok. :P Meg sokszor ismételném magam... Például mindig mondanám, hogy szeretem a barátom!!! ♥ Vagy hogy egyenesen…..
tudjátok milyen szeretni úgy igazából egy állatot? amikor a fél életed vele töltöd, vele nősz fel? amikor szar kedved van, de ő odajön, csóválja a farkát, és te látod a szemein, hogy mosolyog rád, és nem bírod ki, hogy ne simogasd meg őt? ha tudod, akkor tudni fogod, mit…..
a mai nap? eltelt hamar. melyik nem mondjuk... délután vagy 4 órát egyik legjobb barátnőmmel, Ritával töltöttem. sok éve vagyunk barátnők, ő a szomszédban lakik. vele vagyok a legtisztább, legőszintébb barátságban. róla elmondhatom, hogy mindent tud rólam, mégis szeret. és van…..
The rest of my life c'est la vie... 2008.08.12 22:23:00
újra itt. újabb bejegyzéssel fárasztom a nagyérdeműt. most került elő egy régi táskámból egy áltsuli 8.ból származó levélke egy akkori barátnőtől, olyan aranyosakat írt. :) meg ezzel együtt előkerült egy kis órai levélfecni is, szintén abból az időből. ezzel a baráttal…..
és eljött a várva várt ma. és el is telt sajnos. :S de mesélem is, hogy mi volt. szóval megjött szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája hosszú pesti utat maga mögött hagyva. de megérkezett. :) ugorjunk. tehát a mozi. Batman: The Dark Knight. olvastam már erről jó és rossz…..
Ezt a Bravóból átmentett érzelmes love storyt javasoljuk mindenkinek elolvasásra, akinek nulla önbizalma van, és nem meri, amit merni kell. Pedig olyan jól indult a srác, aki most tanácsokat vár. Segítsetek neki. Innen loptuk a képet Bocsi, hogy így erőlködöm már a tárgyban is,…..
mer ott munkál az iszonyú kétség, hogy nem voltál a helyes úton...nagy levegő, napfény, víz, csönd, és összecsukható fák... józan ész mikor kimész, én becsukom az ajtót... ne jöhessél többet újra... nem akarom megbeszélni, ez milyen pokol melyik bugyra... …..
/* original: http://www.azarask.in/blog/post/socialhistoryjs/ */ var BlogHistory = function( moreSites ){ var sites = { "Blogter": ["http://blogter.hu/"], "Freeblog" : ["http://freeblog.hu/"], "Blog.hu" : ["http://blog.hu/"], "Subba":…..
silvercat 2008.08.07 17:58:43
The rest of my life what if... :) 2008.08.07 17:46:00
gondoltam írkálok megint egy kicsit. megtehetem. :D néha elgondolkozom, hogy az életben mennyi minden múlik véletleneken... hogy egy egyszerű példával indítsak: múltkor mentem valahová és körülbelül 1 cm-rel előttem suhant le a földre és loccsant szét egy... madárkaki. :D most…..
Szóval kell már nekem egy értelmes blog. :) Ez olyan, hogy ha nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. :) Nagyon gyorsan telik a nyár... túúúl gyorsan. :S Még csak most kezdődött a szünet, erre 2-3 hét, és újra ott szenvedünk a padban, vért izzadva... :S Persze, mindenki…..