Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xsusy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem!Ne feledjétek, hogy ma éjféltől holnap reggelig nem lesz elérhető az iwiw. Ennek megfelelően tessék ültetni.Legutóbbi fejlesztésekA múlt héten számos új tárgy kekerült a játékba. Van köztük olyan is, amivel elég szépen dagad majd a buksza, úgyhogy remélem azok is…..
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..
Mostanában kevesebb új poszt született. Az ok egyszerű: a héten kétszer is megtréfált bennünket a szerver szolgáltatónk, így két este is csak folyamatos próbálkozással lehetett bejutni a játékba. Az ilyen problémákat a jövő héten orvosoljuk: szolgáltatót váltunk. Ez…..
A Tv2 ugyan mélyen hallgat, biztos negyven oldalas titoktartási szerződést kötöttek még a stúdió takarítószemélyzetével is, pedig egy marginális amerikai szaklap, a Variety már megírta: A Tv2 a Big Borthert is fejlesztő Endemoltól megvette a Divided című kvízshow formátumát.…..