Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luxusmoszkvicsslusszkulcs

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt blog, Most jutottam arra az elhatározásra, hogy én is elküldöm családom „kedves” ki történetét, mások okulására. 1992-ben történt, hogy édesanyám elhatározta, kozmetikai jellegű beavatkozást (mellimplantátum) végeztet magán. Akkoriban nem voltak…..
luxusmoszkvicsslusszkulcs 2010.08.31 11:00:23
luxusmoszkvicsslusszkulcs 2010.08.31 11:10:58
@Peetee:

igen, empatia az van ezen a reszen is.

fogalmad sincs rola, mi kesztet egy embert egy ilyen mutetre. ami mellesleg egy rutinbeavatkozas kellene, h legyen...

es kivaloan ertesz a "hatalmas" karteritesekhez is. (nem az USA-ban vagyunk)

csak eld at sajat magadon, vagy a hozzatartozodon negyedet es ne tobbet, szivbol kivanom. utana majd beszelgetunk.

a tudogyulladasrol pedig annyit, hogy nem erzodik meg kezdetben, pusztan a rutinbol elvegzett mellkasrontgennek kellene kimutatnia es az orvosnak ellenoriznie...
Üdvözletem, Gondoltam megosztom tapasztalataimat kis hazánk rendkívül jól működő munkaerőpiacával kapcsolatban. Már egy jó ideje keresek állást de még mindig sikertelenül, az elküldött pályázatokat nem is számolom már. Egyszerűen az a benyomásom hogy már nincsen hely…..
Újabb jó hír, ami a magyar hallgatók töketlenségét firtatja. Az igazság viszont az, hogy jogos, és merőben elgondolkodtató. Volt egy konferencia ugyanis, aminek témája a mobilitás volt, azon belül is, hogy tudjuk-e teljesíteni az uniós elvárások szerint azt, hogy felsőoktatási…..
Kérek minden kedves olvasót, hogy kattintson át Álláshirdetés-analízis című bejegyzésünkre és tessék szavazni is! Kedves MT Blog és Erynnis! Még a próbaidőn belül vagyok, jónevű multinál, lapkiadásról van szó. Próbaidő alatt 150 nettó érkezik a számlámra, majd -…..
Hát, ha ez nem fake, akkor semmi. Vagy tényleg van pofája valakinek ezt meglépni? Innen loptuk a képet Kedves Szakíts Ha Bírsz! Borzalmas történetet szeretnék mindenkivel megosztani, ha nem velem esik meg, el sem hiszem. Tavaly ősszel történt, hogy a cseten (chat.gyaloglo.hu)…..
Vastagbőr Hard Candy 2008.06.11 13:59:00
Alisha Dean még csak 13 éves, de a külseje alapján nem biztos, hogy ez lenne az első gondolatunk róla...khm. Alisha egyke lány és a papa szeme fénye. Jógyerek módjára tanul, sportol, templomba jár, netezik és közösségi portálokon ismerkedik, flörtölget, szárnypróbálgat, mint…..
Pécs a szerelem városa, hiszen tudjátok, ott van a lakatfal is. Na, egy ilyen várostól nem várjuk azt, hogy a luxuskurvát meg verőlegényeket termeljen ki. Bezzeg a nyár és a Balaton legundorítóbb helyétől, a Flört discótól annál inkább. Úgy látszik, jönnek a balatoni sztorik,…..
Hányszor lehetünk szerelmesek az életben? A beküldő háromszor volt, a harmadikhoz hozzá is megy, ezért most rituálisan kiírta magából az előző szerelmeit. Az egyiket lázas betegen hagyta el, a másik ezért idegroncsot csinált belőle. Figyelem! Ékezetmentes történet…..
Ha versenyt írnánk ki Magyarország turisztikai szlogenjéért, a címben látható kifejezés biztosan az elsők között végezne. Nóra ezzel a friss aerovivás élménnyel erősíti most ezt a sajnálatos sztereotípiát: Kis társaságunk ugy gondolta hogy a több éves nonstop munkák után…..
Homáron többször szerepelt, autózz! kolléga pedig ha minden igaz egy pénztárost is kirúgatott már a hirhedt büdaörsi Agip-kútról, bár ez Péter levele után már korántsem olyan biztos. Ő ugyanis azt tapasztalta, hogy a fáradtan rosszul visszaadó kollégák köszönik, jól…..
Krampusz klasszikus dillemától gyötrődik. Megbüntették a biztonsági öv be nem kapcsolásáért, miközben ő állítja, hogy be volt kapcsolva. Higgyünk a gonoszrendőr-teóriában vagy mondjuk ki hogy Krampusz csak mosakszik? Lehetséges-e bizonyítani, hogy be volt-e kapcsolva. Nyilván…..
luxusmoszkvicsslusszkulcs 2007.12.20 22:29:20
két negatív példa:

1. Pár éve Veszprémbe vittem egy ismerősömet, kerestük a címet, félreálltam egy buszmegállóba (busz sehol, emberek sem), kiraktam a vészvillogót. Elkezdtük együtt keresni a térképen a címet, amikor megjelentek a rendőrök. Közölték, itt nem lehet parkolni, 10e Ft. Mondtam nekik, nem vagyok ismerős a városban, nem parkolok, lehúzódtam térképet nézni... Nem igazán érdekelte őket. Viszont most jön a legjobb rész: a papírokat elvették, közölték, hogy kövessem őket.
Ők egyirányú utcán (behajtani tilos tábla) be, én hezitáltam, az egyik intett a kezével, hogy kövessem... Mit ne mondjak, még "szerencsém" volt, h. csak 10e maradt a büntetés. (Ugye én "szándékosan" behajtottam még egy egyirányú utcába is...)

2. Szerbia: tengerpartról hazafelé követtem egy montenegrói rendszámú autót, baromira figyeltem, mivel már megbüntettek gyorshajtásért aznap. Jobboldalt parkoló, rendőrök kamionokat igazoltattak. Az egyik kiintett engem a montenegrói kocsi mögül, kérte a papírokat. Utána elkezdett kézzel-lábbal magyarázni (ugye, angol v. német nyelvtudás semmi, csak szerb), hogy előztem a záróvonalon és ő ezt látta. Sőt, a kollégája is. (aki éppen még a kamionnal volt elfoglalva). Mondtam, én ugyan nem előztem (tényleg nem), ennek ellenére, 25 EUR a helyszíni. Mondtam neki, hogy nem fizetek.

Félóra tökölés után végül elengedett, úgy, hogy elnézést kért, rosszul látta...

Az autópályán letolásos módszert is szívtam már meg.

Viszont normális hozzáállással sokszor elengedtek már büntetés nélkül.
Pompás akció az Auchanban: négy ceruzaelem mellé 690-ért kapunk egy rémes külsejű Lego-koppintást. Marci nem érti, mi viszont örülünk, mert a kínai könnyűipar elkötelezett híveiként szeretjük a vicces áltermékeket. Levél és pár további, szörnyen szemcsés fotó hajtás…..
Az Újpesti piacon él a szenzációs ajánlat a Lacikonyha nevű kajálda közelében, a hentésnél. Aki csak zacskóra hajt, az is jól járhat. De tényleg, miért akarnak ennyire megszabadulni a csonttól?..
w Kockázatok és mellékhatások 2007.07.19 16:24:00
Az Erste reklámjában megénekelt bácsi, aki büszkén újságolja, hogy nem képes eldönteni, hova menjen nyaralni, de azt már tudja, hogy miből – na ennek kellene kötelezően bekarikázni a fejét, és kiírni, nem apró betűvel: SZERENCSÉTLEN HÜLYE. Mint mindenki, aki effélékre…..
Ez ugyan még nem egy nyári vakáció története, de a friss sérelmekre 1-2 hónapot még biztos várni kell, hagyni egy kis időt, amíg érlelődnek, úgyhogy addig melegítsünk SF videóval dokumentált üdülésével Mauritiuson a Les Cocotiers hotelben: 2006 októberében barátnőmmel…..
luxusmoszkvicsslusszkulcs 2007.07.10 20:04:12
Íme:

mauritius-hotelguide.com/hotels/Mauritius/Pointe%20Aux%20Piments/factSheet.php?hotelID=6459

Félpanzióval a fenti hotel két személyre 104 USD (kb. 9 e Ft/fő) és még nincs benne csoportkedvezmény, ugye.

Netán ott van a szintén a remek 2(!)*-os Villa Paul & Virginie, 93USD-ért. (változatlan paraméterek).

A Homár péntek éjjel kapta ezt a sztorit P. Gábortól, aki még az izgalom hevében jegyezte le rosszul visszaadott húszezresének történetét, azért ilyen darabos. A lényeg, hogy a biztonsági felvételek megtekintése és a kassza átszámolása után sem ismerték el 10ezer forintos…..
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..
w Amikor a hóhért 2006.12.28 10:00:00
Akasztják Szaddámot. De nem ám majd egyszer, hanem most: egy hónapon belül. Hirtelen halál.A legnagyobb hiba, amit diktátor elkövethet, az az, hogy megbukik. Sőt, az az egyetlen hiba, mert ha hatalmon marad, akkor a többi hibája nem derül ki, vagy erénnyé kovácsolható.…..
luxusmoszkvicsslusszkulcs 2006.12.29 01:26:02