Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SCooP30

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ébredtél már arra, hogy az exedről álmodtál? A jó hír az, hogy nem vagy egyedül, mindez pedig azt jelenti, hogy a szakembereknek is volt már lehetőségük arra, hogy jobban elemezzék, mit is jelent az exünkkel való álom és nem, ez nem feltétlenül annak a jele, hogy kettőtöknek össze kellene jönnie.…..
SCooP30 2021.05.20 14:16:55
@szeme közé, laposan!: Mondjuk ott is van a posztban, hogy nem ezt jelenti, de ahhoz már olvasni kellene és értelmezni persze
Kedves Life Advisor! A barátnőm (28) és én (30) három éve ismerkedtünk meg és körülbelül 2 éve együtt és élünk. A levelem lényege röviden és tömören : megcsalt, koronavírusos lett és nekem is átadta. Félrelépett az egyik munkatársával. Elmondása szerint háromszor szexeltek és "csak" ez a pasi volt,…..
SCooP30 2021.02.19 19:44:21
Na hát én élből szakítanék, nincs újabb esély és semmi más próbálkozás meg meglátjuk ha....
@Visceroid: Persze, sőt nemi betegséget is, de nem a "mit adott át"-on van a lényeg szerintem
A nárcisztikus emberektől való megszabadulás nagyon nehéz tud lenni. Ha ugyanis még nem végeztek veled teljesen, akkor könyörögni fognak, hogy maradj. Ha pedig már ilyen embertől függsz, akkor a hamis ígéretek és a könyörgések hatással lesznek rád. Nagyon sok erőre van szükség ahhoz, hogy elszakadj…..
Tudtad, hogyha minden reggel 500Ft-ot beledobsz a perselybe, akkor egy év alatt 182.500 Ft megtakarításod is lehet? Ha gazdagságról esik szó mindannyian szeretjük azokat az ötleteket, hogy legyenek milliók a bankban, de az emberek többsége nem veszi észre, hogy nem a rengeteg pénz keresése teszi…..
SCooP30 2020.10.27 21:15:34
@Billy Hill: Sajnos nem, de nem rossz kezdés. Biztos jobban örülnének a körülötted élők, ha valami más személyiséget látnának. :)
Miután egy párkapcsolat ténylegesen kialakult, a párok életében komoly beszélgetések veszik kezdetét, amelyek közül az egyik a pénzügyek témaköre. Kezdődik azzal, hogy meghatároznak egy összeget az esküvő fedezésére majd pedig megbeszélik a további pénzügyeket a jövőjükre nézve. De vajon mi a helyes…..
SCooP30 2020.10.07 08:12:27
@szánmonoxid: Az micsoda? A Magyar helyesírás szabályai című könyvre gondolsz? Tudod, hogy az nem tankönyv ugye? :))))))))) (Speciális nyelvkönyv/szótár csoportba tartozik, nem a tankönyvek közé.) Lehet,hogy a szerzőnek ez hiányzik, neked viszont a tudás, hogy megfogalmazz egy kritikát.

@232323: Öröm volt olvasni egy mai világban élő ember véleményét is végre. Nemcsak az éjszakai sötétséget.
Valószínűleg az egyik legnagyobb változás az elmúlt évhez képes a távoktatásra és a távmunkára való átállás. Mindkettőnek vannak előnyei, például nem kell mindennap ingázni, egész nap a saját, hangulatos otthonunkban lehetünk. Idő és energiamegtakarítás szempontjából megkönnyíti az életünket a jelen…..