Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matthew30

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem számít, hogy mennyi ideig voltál együtt a pároddal, 5 hónap vagy 5 év, a hűtlenség fáj. A megcsalást vannak, akik nem tartják nagy ügynek, amíg nem házasok. Végülis még nem köttetett meg a hatalmas fogadalom egymás iránt. De ha kapcsolatban vagytok és mindketten megegyeztetek abban, hogy a…..
"Egyenesen a lényegre térek. A feleségemet és engem teljesen eláraszt a munka és a gyerekek, így nincs sok időnk szexre. Ennek kiküszöbölésére a feleségem azzal az ötlettel állt elő, hogy osszuk be a szexuális együttléteket és szó szerint ütemezzük be a szexet a közös Google naptárunkba. Emiatt úgy…..
Matthew30 2021.04.09 07:31:38
@Viola68: Ennek majd fuss neki újra. Ha nem értené, hogy miért, akkor csak holnap, hátha addigra beérik.

@JoeJackRopi: Nekem is hasonló a naptárral kapcsolatos véleményem, viszont nem értem, hogy miért nekünk kellene motivációt adni. Ezt szerintem Zolinak kell majd a saját életében megtalálni. Persze bíztathatjuk, amit én is megteszek és remélem, hogy el múlik a felesleges kudarc érzés és hogy minden a helyére áll. Azt meg különösen, hogy nem "Viola68" a feleség, mert akkor nem a beosztott szex miatt lesz vége a kapcsolatnak.

Én egyébként emelem kalapom Zoli előtt - aki nyilván nem Zoli, mivel ahogy anno olvastam a Blogger minden esetben megváltoztatja a nevet mielőtt az olvasói levélből itt blog poszt lesz - mert látszik a tenni akarás és hogy fontos neki a házassága. Az ilyen hozzáállás már fél siker.
Matthew30 2021.04.09 20:29:40
@Andy73: Szerintem életszerű, hogy ilyen problémával írsz egy bloggernek, aki Lifecoach. A többivel pedig nyilván tisztában vannak/voltak a kérdezők, amikor írtak az oldalnak. Ha nem akarsz nyilvános választ keresel más lehetőséget, azzal viszont ha írsz, ezeket is vállalod.

Magára Zolira nézve sértő kommentet pl nem látok, az meg, hogy ez a téma szerinted szórakoztató rovat kategória elgondolkodtató. Remélem a saját problémáidon is ilyen könnyelműen szórakozol (majd).
2021-ben is mindenki szeretne valamilyen sikert elérni és folyamatosan keresgetjük a legjobb sikertippeket. A Smallbizgenius internetes oldal szerint 583 millió vállalkozó van a világon. Van, aki nagyban kezdi, van, aki kisvállalkozással indul neki. A piaci túlélés esélye azonban kiegyensúlyozott.…..
Matthew30 2021.03.14 20:18:24
@Terensz és Filip: Miért kell idekeverni a politikát és/vagy a pesszimista hozzáállást, miszerint Mo-n semmit se lehet? Ha Mo-n élsz, ha nem, megtudod csinálni a fenti pontokat. Csak ugye nem akarásnak....
Az online társkeresőkben számtalan olyan dolog történhet velünk, amely kiábrándítónak hat és megkérdőjelezi, hogy egyáltalán mit is keresünk ezeken az oldalakon vagy applikációkban. Ebben a posztban 10 olyan gyakori viselkedési mintát mutatok be, amellyel többen is szembesültek már a különböző…..
Matthew30 2020.11.22 12:02:43
@jegeskaveee.: És a "szia Anna, találkozhatnánk?"-ban mi az erő és/vagy a fantázia?
A nárcisztikus emberektől való megszabadulás nagyon nehéz tud lenni. Ha ugyanis még nem végeztek veled teljesen, akkor könyörögni fognak, hogy maradj. Ha pedig már ilyen embertől függsz, akkor a hamis ígéretek és a könyörgések hatással lesznek rád. Nagyon sok erőre van szükség ahhoz, hogy elszakadj…..
Tudtad, hogyha minden reggel 500Ft-ot beledobsz a perselybe, akkor egy év alatt 182.500 Ft megtakarításod is lehet? Ha gazdagságról esik szó mindannyian szeretjük azokat az ötleteket, hogy legyenek milliók a bankban, de az emberek többsége nem veszi észre, hogy nem a rengeteg pénz keresése teszi…..
Matthew30 2020.10.27 19:56:58
@232323: Biztos te sem leszel az és nemcsak mert egyike sem vagy az általad felsoroltaknak, hanem mert ebben hiszel, amit leírtál. Komolyan azt hiszed, hogy csak az ilyen emberek gazdagok? Nyugtass meg, hogy ennyire nem vagy reménytelen eset.
A kihívást jelentő élettapasztalatok hozzájárultak a világ legbefolyásosabb és legsikeresebb embereinek kialakításához, ami alól John Paul DeJoria sem kivétel. 1944-ben született, szülei két éves korában váltak el. Kilencéves korától kezdve többek között újságokat árult, hogy talpon tartsa a…..