Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coffeemylife23

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad, hogyha minden reggel 500Ft-ot beledobsz a perselybe, akkor egy év alatt 182.500 Ft megtakarításod is lehet? Ha gazdagságról esik szó mindannyian szeretjük azokat az ötleteket, hogy legyenek milliók a bankban, de az emberek többsége nem veszi észre, hogy nem a rengeteg pénz keresése teszi…..
Coffeemylife23 2020.10.27 11:06:03
@Beukto30: Ezt mondhatod azoknak, akik "lefikáznak" minden ilyen jellegű posztot a legkülönbözőbb bullshitekre hivatkozva. Tény, hogy igaz, de pont az ilyen emberek nem tudják ezt értelmezni, ahogy a posztban leírtakat sem.

Viszont szerény véleményem szerint többségbe kerülnek folyamatosan azok az emberek, akik felismerik, hogy mindenre van megoldás és a kifogások helyett el kellene kezdeniük élni. Ez az oldal pedig nekik szól szerintem és nem a kifogásokat kereső "átlagnak". Ők már így is túl sokan vannak.
Coffeemylife23 2020.10.27 20:43:25
@Matthew30: Ahogy @ekat: megfogalmazta, ez elég tipikus hozzáállás és sokan ringatják magukat ebbe. Ettől függetlenül nagy marhaság.
Szeretnél kijutni a komfortzónádból? Legyünk őszinték, a legtöbb embert nem nagyon izgatja ez a kérdés. Úgy értem, ha meggondoljuk, akkor a komfortzónából való kilépés azt jelenti, hogy kényelmetlen helyzetbe kerülünk. Mégis ki a fene szeretné ezt? Nos, lehet,hogy nem ez a legélvezetesebb hely, de a…..
Miután egy párkapcsolat ténylegesen kialakult, a párok életében komoly beszélgetések veszik kezdetét, amelyek közül az egyik a pénzügyek témaköre. Kezdődik azzal, hogy meghatároznak egy összeget az esküvő fedezésére majd pedig megbeszélik a további pénzügyeket a jövőjükre nézve. De vajon mi a helyes…..
Coffeemylife23 2020.10.07 08:12:30
@octy: Házassági szerződésről hallott már ügyvéd "úr"? Ha már itt a joggal dobálózol érdemes lenne utána nézni, nem a hülyeséget terjeszteni.
A kihívást jelentő élettapasztalatok hozzájárultak a világ legbefolyásosabb és legsikeresebb embereinek kialakításához, ami alól John Paul DeJoria sem kivétel. 1944-ben született, szülei két éves korában váltak el. Kilencéves korától kezdve többek között újságokat árult, hogy talpon tartsa a…..